Last news in Fakti

30 Април, 2019 10:43 40 280 17

Продава се огромен кемпер от 70-те

  • кемпер-
  • ford-
  • c900
Продава се огромен кемпер от 70-те - 1

В САЩ се продава уникален дом на колела, който е направен през далечната 1970 година. Цялото оборудване е в своеобразен прицеп, а влекачът е Ford C900.

Продава се огромен кемпер от 70-те

Вътрешното пространство определено впечатлява, макар и стилът на интериора да е поостарял. По мерките на 70-те години обаче се е считал за разкош.

Продава се огромен кемпер от 70-те

Дървени мебели, ярки кожени дивани, като в американско кафене и дори теракот. В салона е налична кухня с газови котлони, пълноценен санитарен възел, гостна с ТВ и няколко спални места.

Продава се огромен кемпер от 70-те

В момента този ретро дом на колела се предлага за сумата от $39 500. Специалисти определят цената като висока, защото огромният кемпер се нуждае от сериозна реставрация.

Продава се огромен кемпер от 70-те


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 683

    49 25 Отговор
    Уникален апартамент, на комуникативно място на 10-20мин пеша от метростанция Подгумер... лукс, наем + 2 депозита, 1200 евра.
  • 2 Сплескан Х

    28 10 Отговор
    Е голяма работа за някой филм със 100 милиона бюджет

    Коментиран от #3

  • 3 683

    24 6 Отговор

    До коментар #2 от "Сплескан Х":

    Нали... а, с'я какви кемпери има... спираш го и само с дистанционното хола става 15-20 квадрата.

    Коментиран от #4

  • 4 свидетел

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "683":

    И балконче ти излиза на 2-я етаж и може да си нагласяш височината на кулата за скокове - една телескопична тръба с кошница и трамплин, а отдолу автоматично според височината ти нагласят налягането на "сухия басейн" - всъщност надуваема от агрегат торба, която ползват пожарникарите за самоубийци, дето скачат от покриви. Ама цената на такива е над 800000$
  • 5 660

    56 10 Отговор
    Американците през 70-те са имали много висок стандарт на живот, това е преди почти 50г . . тогава у нас са очуждавали къщите в Южна София за да напраскат панелки, вместо да ги направят някъде в Софийското поле - например до Божурище - няма мъгла, няма смог . . .

    Коментиран от #7

  • 6 Лелееее

    9 3 Отговор
    Ааааааа моето е колкото кабинката на шпфьора
  • 7 ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЬДНОТО

    27 17 Отговор

    До коментар #5 от "660":

    ХАИДЕ ХАИДЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАИ ,АКО НЕ ВИ БЯХ НАПРАВИЛ КЬЩУРКИ НА ВСИТЕ БЬЛГАРИ ЗАЕДНО ,СЕГА ЩЕШЕ НА ПАЛАТКА ДА ЖИВЕЕШ , КАКТО И МНОГО ДРУГИ КАТО ТЕБЕ ДРУГАРЮ.
  • 8 дявола

    20 1 Отговор
    Тихо да не чуе наш Цецо че ще му викаме честито
  • 9 КЕМПЕРА

    9 1 Отговор
    Този кемпер вървеше в комплект с още един и бяха продадени в едно от предаванията по Дискавъри от Ричард Роулингс! Там той едвам се отъва от тях, като много добре си даваше сметка, че са непродаваеми и ще му излезе прескъпо реставрацията. Но той е пич и успя да набута един, който сега се чуди как да си вземе парите.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    ХУБАВ Е НО ЦЕНАТА Е МНОГО ВИСОКА
  • 12 Голям Слон

    12 3 Отговор
    За мен дизайнът и крайният продукт са много странни. Кабината на камиона е малка и тяхна. Основният лукс е в полуремаркето. Вали дъжд. Ти караш. Семейството ти е някъде там зад теб, а ти умираш от самота в шофиране по безкрайните американски пътища. Колко по-умно е да направиш кемпер, по-скоро RV (защото именно така се наричат тия изгъзъци), на базата на пътнически автобус, отколкото на камион с полуремарке. Не бих дал пари зи нищо подобно: грозно, старо, глупаво като решение. За RV от съвременните - защо не. Стига да мога да си позволя, разбира се, и най-вече да имам необходимост от него. Но това си остана стандарт за САЩ най-вече. В Европа такива неща идват много трудно, трудно се пускат в движение, на практика няма инфраструктура за тях...
  • 13 Джак

    14 11 Отговор
    Хората 1970 година са имали телевизори в кемперите си, тук комунетата до 1960 г., революционно са успели да пускат 2 пъти седмично (вторник и събота) тв предавания. Америка винаги е била иновативна, пазарно насочена и място за изява на кадърните и упорити хора. Тоя продукт за времето си е бил уникален.

    Коментиран от #14, #17

  • 14 Голям Слон

    15 3 Отговор

    До коментар #13 от "Джак":

    Забравяш или умишлено пропускаш един факт. Много важен при това. А именно, че от войната за независимост на територията на САЩ военни действия не са се водили. Не разбирам обаче защо във всяка тема трябва да се цвъкат и да се пише за "комунета", "колхози", "руснаци". Сега обсъждаме този грозник от статията.
  • 15 ИВАН

    9 2 Отговор
    И какво ни донесе иновацията, технологията - станахте ли по-щастливи, по улиците всяка маймуна е със смартфон, но храната е отрова, хората се израждат ...
  • 16 Heisenberg

    1 1 Отговор
    nice :)
  • 17 Мани бегай

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Джак":

    Америка не е място където който и да е успява, там просто всички стават длъжници, просто някои с много, други с по малко, защото обществото им е научено всичко да се взима на изплащане или да се теглят кредити за щяло и нещяло и после цял живот си принуден да работиш не за себе си, а за да изплащаш въпросните кредити, ипотеки и др. от този род. Най-лошото е че правителствата, банките и др. институции се опитват да въведат този начин на живот насякъде. И да си богат означава да не ти се налага да взимаш заеми. Колкото до кемпера не е лош ама не знам на тази цена кой ще му се мераклиса в това състояние.