17 Май, 2019 12:28 2 584 5

Комплект за шампанско на цената на BMW

  • rolls-royce-
  • шампанско

Срещу £37 000 (€42 326) във Великобритания може да се купи чисто ново BMW 520i. Базовият модел на баварската петица може да не е идеалният автомобил, но със сигурност е далеч по-практично капиталовложение от куфарчето за шампанско, което Rolls-Royce предлага за същите пари.

Сандъчето е изработено от алуминий и има шаси от въглеродни нишки като суперколите от най-висок клас. Опаковано е с черна кожа и е украсено с релефна фигурка "Духът на екстаза".

Тъй като купувачите на комплекта не бива да бъдат изтезавани да държат постоянно в ръка една от четирите ръчно изработени кристални чаши за шампанско, сандъчето е снабдено с дъбова масичка с инкрустация от лазерно обработена неръждавейка.

Искрящото вино се съхранява в две хладилни чекмеджета от анодиран алуминий и карбон отстрани. Предвидено е място за мезета като сирена, ядки и хайвер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 1 Отговор
    Въпрос на възгледи върху практичнистта! Според мен е по-практично да си купиш кола на старо за 12-15 000 евро и останалите да изпиеш на шампанско в приятна компания и кристални чаши от Чехия. Но като капиталовложение, куфарчето е много по-практично от едно ново (масово) БМВ.
  • 2 Нафърфорий

    10 2 Отговор
    Става да си режа сланина с праз на него !!!
  • 3 дявола

    2 0 Отговор
    Ха ха ха колко струват вече баварците само комплект шампанско
  • 4 drum

    1 0 Отговор
    Няма пепелник,не го купувам
  • 5 Бай Яни

    0 0 Отговор
    Много ефтино бря ора, я ролса си с тази масичка ефтина ли ще си уразиля😁. А куде е одилението за пурите и презарвативите😁ужас, евтин боклук, него ща😁