Last news in Fakti

5 Юни, 2019 16:17 8 012 5

Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на летище "Лесново"

  • камиони-
  • truck expo 2019.-
  • truck tuning show
Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на летище "Лесново" - 1

Уникални тунинговани влекачи започнаха да пристигат на летище „Лесново“ за премиерата на Truck Tuning Show, което ще се проведе в рамките на TRUCK EXPO 2019. Откриването на изложението е утре в 11.00 ч.

TRUCK EXPO е най-голямото събитие за тежкотоварната автомобилна индустрия в България. Изложението ще се проведе от 6-ти до 8-ми юни на летище „Лесново“. В него ще вземат участие представителите на всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

За първи път тази година ще се състои и TRUCK TUNING SHOW – съпътстващо събитие, което ще покаже новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Организатор на TRUCK EXPO 2019 е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на летище "Лесново"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PANCH5

    7 3 Отговор
    Е МОЖЕ ЛИ ДА НЕ ПРЕДОПРЕДИТЕ ХОРАТА ДА ПОГЛЕДАТ НА МЯСТО
  • 2 Driver

    12 23 Отговор
    Е кое им е уникалното !? Ако се наредят до тях KENWORTH , PETERBILT ,WESTERN STAR то SCANIAта ще изглеждат като играчки на siku
  • 3 Един редовен читател

    2 5 Отговор
    Най се забавлявам с умните ви коментари!
    Шофьора, ми ходи в щатско бе,или ти си карал всичко на списание и на компютър и викаш тфа ЕС брандовете не стаат...
  • 4 drum

    2 0 Отговор
    Убави са
  • 5 христо

    0 2 Отговор
    кога започва