Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 09:36 6 353 8

Продава се "тунингован" БелАЗ

  • белаз-
  • самосвал-
  • тунинг

Кариерен самосвал БелАЗ-75585 с товароносимост 90 тона получи дизайнерско разкрасяване за участие във фестивала "Wargaming Fest: День танкиста", проведен през септември в беларуската столици Минск. Проектът за уникалния "камуфлаж" е дело на студиото Wargaming, известно с играта "World of tanks".

Продава се "тунингован" БелАЗ

Пребоядисването на самосвала с височина 5.34 и широчина 6.40 метра е отнело 80 часа работа, 160 баки боя, 11 рула маскировъчно тиксо, 100 квадратни метра найлоново фолио и 30 линейни метра опаковъчна хартия.

Продава се "тунингован" БелАЗ

В основата на дизайна са залегнали разноцветни стрелки. Подобен мотив се използва за условни обозначения в армейските щабни карти. Ярките цветове пък трябва да направят "белаза" лесно забележим в кариерите.

Продава се "тунингован" БелАЗ

След края на фестивала поръчковият самосвал е обявен за продажба. Машината се намира в Беларус, но от БелАЗ са готови да го доставят в чужбина. Цената е 75 000 000 рубли (€1.05 млн.).

Продава се "тунингован" БелАЗ


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 палячо

    10 15 Отговор
    Някой Пътуващ Цирк може и да го купи ако сложат табела че Путин го е карал
  • 2 София

    7 0 Отговор
    1 лимон евра !?
  • 3 БОЙКО БОРИСОВ

    5 0 Отговор
    ЗА НЯКОЙ ПРАЙД ШЕ СВЪРШИ РАБОТА, ВЗИМАМЕ ГО, ЗА КАКВО БАЧКА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ЗА МЕН
  • 4 Бай Стою касапина

    2 11 Отговор
    По-добре "Катерпилар". Щото иначе ще има много лежане под него. Пък и много масла ще трябва да му се доливат. То дето само от стоповете няма да тече масло. Велика руска техника.

    Коментиран от #6

  • 5 сектант

    4 0 Отговор
    перфектният компактен модерен градски CUV
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Миньор

    2 2 Отговор
    "Бай Стою касапина, изглежда си много запознат с качествата на тези самосвали?! Чакам те за демонстрации на табана на Елаците!
  • 8 Лимона

    2 0 Отговор
    Стига сте се карали за простотии. Катерпилар може и да са най-големия производител на минна техника но тяхната машина седи паркиран на един табан на рудник Елаците! Работи но по-добре да не се ползва, скоро до нея ще се наредят и средни по товароносимост кариери дъмпер на Хитачи. И корейските машини работят все още но ремонта им е ужасно скъп. Това което се извозва с CAT ИЛИ HITACHI на 5 курса, аз извозвам на 3 с моя Белаз 75260, при един и същ енергиен разход. Но само белоруските машини за сега устискват на тежката работа и имат достъпна потдръжка. Който не вярва, да заповяда на рудник Елаците да го по разходя, и с пропуск ще го уредя.