Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 10:30 5 570 7

Какво ново в новите слушалки на iPhone

  • airpods-
  • iphone-
  • безжични слушалки

AirPods Pro с променен дизайн и с активна шумоизолация

Какво ново в новите слушалки на iPhone - 1

AirPods са най-продаваните в момента безжични слушалки, но с новите предложения на конкурентните марки, които непрекъснато се роят на пазара, правят така, че продуктът на Apple постепенно да изостава от конкуренцията по характеристики. Ето защо от Apple извадиха нова версия на своите безжични слушалки. AirPods Pro са нов модел безжични слушалки, както подсказва името и са подобрена версия на стандартните Apple AirPods. Основните характеристики тук са активното премахване на шума, нов водоустойчив дизайн и няколко други уникални и интересни функции.

AirPods Pro се отличава с изцяло обновен външен вид, който се фокусира върху формата на ухото, която от своя страна осигурява по-удобно прилягане и по-добра звукова изолация. Всяка слушалка е създадена от силикон и се предлага в три различни размера, за да сте сигурни, че пасва перфектно на ухото. Освен това Apple твърди, че използва „иновативна вентилационна система“, която помага за регулиране на налягането и минимизиране на дискомфорта, често свързан с дизайна на ухото. Това е съчетано и с водоустойчивост, което прави AirPods Pro добър спътник за повечето тренировки.

Какво ново в новите слушалки на iPhone

Най-големия плюс на тези слушалки са активното премахване на шума, нещо, което Apple използва в слушалките Beats Powerbeats Pro по-рано тази година. Той премахва голямо количество фонов шум и позволява на потребителите да се съсредоточат по-добре върху това, което слушат, независимо дали е песен или телефонно обаждане. Функцията се активира от насочен навън микрофон, който разпознава и анализира външните звуци, втори микрофон, който е насочен към ухото, и интелигентна софтуерна програма, която премахва ненужния звук. Apple казва, че AirPods Pro коригират функцията за намаляване на шума 200 пъти всяка секунда.

За допълнително подобряване на слушането, новите AirPods са оборудвани с адаптивен еквалайзер, което автоматично настройва ниските и средните честоти към формата на всяко ухо. В съчетание с това е персонализиран усилвател с висок динамичен обхват, който издава по-ясен звук и подобрява общата ефективност на AirPods Pro, което от своя страна удължава и живота на батерията.

Какво ново в новите слушалки на iPhone

Въпреки че активното премахване на шума несъмнено ще бъде посрещнато с похвали от феновете на безжичните слушалки на Apple, тази функция може да бъде досадна в някои ситуации. Ето защо Apple създаде режим на прозрачност, който позволява на потребителите едновременно да слушат музика, докато все още чуват средата около тях. За да превключват между режимите на активно шумозаглушаване и прозрачност, потребителите просто трябва да докоснат новия сензор за сила, който се намира на дръжката.

AirPods Pro сдвоява персонализирания H1 чип, намиращ се в обикновените AirPods, с актуализиран калъф за безжично зареждане, който е забележимо по-широк от предишния. С едно зареждане той позволява "над" 24 часа време за слушане с AirPods Pro или впечатляващите 18 часа време за разговори.

Какво ново в новите слушалки на iPhone


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rado

    15 20 Отговор
    Нека копирането започне сега.

    Коментиран от #3

  • 2 Факт

    31 12 Отговор
    Изгнили и нахапани ябълки
  • 3 Xiaomi mi mix ALPHA

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Rado":

    Apple са копирали едни слушалки на Xiaomi от 2018 1 към 1

    Коментиран от #6

  • 4 СссереМ

    12 30 Отговор
    Ябълките винаги са били една крачка пред другите,а сега вече са с обиколка.
  • 5 AMD threadripper 2990wx

    16 9 Отговор
    Samsung са номер едно
  • 6 Rado

    24 17 Отговор

    До коментар #3 от "Xiaomi mi mix ALPHA":

    Първите безжички слушалки от такъв тип бяха на Apple и се почна с копирането на дизайна. Спомням си плюенето по iPhone 7, който беше първия телефон без жак за слушалки. Къде е жака на твойто Xiaomi, къде жака на Huawei P30 Pro, къде е жака на Samsung Note 10? Първия смартфон на Apple беше с "неотваряем" заден капак и без достъп до батерията, години по късно всички са така, както се случи и при Macbook. Сега повечето нови лаптопи са със затворени батерии. Apple предвижда и диктува дизайна и развитието, но на другите им се струва радикално в началото и им отнима време да го копират.

    Коментиран от #7

  • 7 Браво

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Rado":

    Точно така.