Last news in Fakti

3 Декември, 2019 11:49 11 818 10

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

  • escobar-
  • flexpai-
  • fold 1-
  • royole

Родният брат на легендарния наркобарон Пабло Ескобар Роберто представи първия смартфон на компанията си. Escobar Fold 1 прилича на Galaxy Fold и Huawei Mate X, но струва едва $349 (€315), което го прави най-евтиния сгъваем апарат на пазара.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Устройството има 7.8-инчов AMOLED-дисплей с разделителна способност Full HD+. Втори по-малък екран липсва, така че Escobar Fold 1 има повече сходства с таблет, отколкото с телефон.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Процесорът на апарата е Snapdragon 8150, а базовата версия разполага с 6 GB оперативна памет. Камерата е двойна, има скенер за пръстови отпечатъци и акумулатор с капацитет 4 000 mAh с бързо зареждане.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Escobar Fold 1 всъщност е копие на първия сгъваем смартфон на пазара FlexPai, представен миналата година. Произвежда го китайската компания Royole, която обаче така и не успя да постигне желаните продажби.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Как Роберто Ескобар може да си позволи да продава Escobar Fold 1 на толкова ниска цена остава мистерия. Royole FlexPai струва над €1 100.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Братът на Пабло Ескобар обаче изглежда следва доста хитра маркетингова стратегия. Роберто твърди, че иска да унищожи Apple, тъй като я смята за компания от мошеници.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

В интервю за Digital Trends колумбийският бизнесмен обещава през януари да се включи в колективен иск, в който се настоява Apple да "върне на хората част от незаконната си печалба" в размер на $30 млрд. Ескобар си приготвил $1 млн. за съдебни разходи.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар

Едновременно с това Роберто заснема рекламните клипове на Escobar Fold 1 в Русия с местни момичета и фотографи. Докъде ще доведе този екстравагантен PR е трудно да се прогнозира, но стратегията с 4 пъти по-евтино "позлатено" копие на китайски смартфон, призиви за унищожението на Apple и мафиотски ореол има добър шанс да хване дикиш сред определени групи купувачи.

Сгъваем телефон от брата на Пабло Ескобар


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прав е

    57 5 Отговор
    епъл са мошеници
  • 2 Въпрос ?

    11 25 Отговор
    Е ако това не е тъпотия ?
  • 3 А ся познайте откъде са парите

    32 0 Отговор
    Балъците да ходят да дирят милионите на Пабло.....................
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    8 11 Отговор
    Скобар лично го е зглобил ! Лично е служил процесора и лично е направил екрана , и лично е направил и камерата ! Изцяло негов продукт е !
  • 6 Браво!

    29 11 Отговор
    Само в ДЕМОКРАЦИЯТА производител на наркотици и масов убиец може да е ПРИМЕР ЗА ОБЩЕСТВОТО!!! Да не забравяме, че такива като Пабло Ескобар вече са министри, президенти, шефове на корпорации. Благодарение на демокрацията човечеството е в ръцете на безскрупулни убийци без никакъв морал. Ще става още по-зле с навлизането на изкуствен интелект и роботи. Тогава тия мафиоти ще сложат вериги на хората и робството ще стане пълно

    Коментиран от #9

  • 7 Закъснение

    6 11 Отговор
    Най-грозния таблет на света !!!!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Ивайло

    15 6 Отговор

    До коментар #7 от "Закъснение":

    Но пък за сметка на това мацките в рекламата са си екстра!!! ;)))
  • 9 Алфа Вълкът

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Браво!":

    Ставай мафиот и ти, и се бори срещу мафиотите! Всеки шеф си има шеф. Аз се водя по природните закони и за всяко животно си има естествен враг!
  • 10 маркетингов трик

    0 0 Отговор
    Що не взеха пияни мужици по потници и с цигари в уста?