Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 21:33 1 224 0

Изложенията TAIPEI CYCLE и TaiSPO бяха отложени за месец май заради коронавирус

  • taipei cycle-
  • taispo-
  • тайван-
  • изложение-
  • коронавирус

Изложенията TAIPEI CYCLE и TaiSPO, чиито домакин е Съветът за външна търговия на Тайван (TAITRA), първоначално бе решено да се проведат в периода 4 март -7 март тази година. Последните обикновено събират около 5000 щанда на изложители от цял свят.

Заради новия коронавирус, засягащ цялата международна общност, TAITRA бе принудена да отмени изложенията и да насрочи нови дати, а именно 14 май – 16 май 2020 г.

Уолтър Йе – президент и изпълнителен директор на TAITRA заяви: „В тези несигурни времена TAITRA стои зад гърба на тайванската индустрия и правителство, за да оправдае и затвърди глобалната вяра в Тайван и да докаже, че страната е еталон за налагане на високо качество и иновации. TAITRA ще продължи да организира редица икономически и търговски събития.“

В допълнение на това, като част от усилията за затвърждаване образа на надежден член на международната общност и в опит да осигури максимална сигурност и комфорт на желаещите да вземат участие в изложенията, TAITRA ще пусне и първото в света онлайн концептуално изложение със срещи за финализиране на сделки, видео-конферентни връзки с международни купувачи, предаване на живо и специални емисии за изложителите.

Актуална информация за събитията може да намерите на www.taispo.com.tw


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА