Last news in Fakti

26 Септември, 2021 18:13 2 244 0

BEYOND SMART представя водещи тенденции в областта на производството на металорежещи машини

  • тайван-
  • beyond smart-
  • taiwan excellence-
  • тайтра-
  • металорежещи машини-
  • производство-
  • промишленост-
  • тенденции-
  • технологии-
  • търговия-
  • инвестиции

5 водещи компании от Тайван ще представят най-новите тенденции в областта на производството на металорежещи машини

По време на онлайн събитието BEYOND SMART, организирано от Taiwan Excellence на 5 октомври, пет компании лидери в производството на металорежещи машини ще представят водещите тенденции в областта.

Машините са неразделна част от производствения процес и промишлеността, особено за компаниите, които разчитат на взаимозаменяеми компоненти. Областите на приложение са основно в автомобилната индустрия, машиностроенето и задвижващата техника. Именно Тайван е сред лидерите в производството на такъв тип машини, тъй като държавата има достъп до най-добрите технологии, висококвалифицирани специалисти в сферата на проектирането, изграждането и използването на металорежещи машини и системи, както и проектанти и изследователи в областта.

По време на BEYOND SMART гостите, които са част от онлайн събитието, ще имат възможност да научат какви са водещите тенденции в областта от Джолу Лу от Tongtai Machine & Tool Co, Милоу Лин от Fair Friend Enterprise Co, Ерика Цай от Buffalo Machinery Co, Есме Чен от L&L Machinery Industry Co и Морис Чанг от Hiwin Technologies Corp.

Официален партньор на събитието BEYOND SMART за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на ТАЙТРА за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България, като регистрацията за български фирми е безплатна - https://sites.google.com/view/beyondsmartemo/hom.

Повече за Taiwan Excellence

Taiwan Excellence награждава иновативни продукти, произведени в Тайван, които предлагат добавена стойност на потребителите от цял свят. Всички продукти, носещи този символ, са избрани заради отличните си постижения в дизайна, качеството, маркетинга и производството. Наградата за отлични постижения на Тайван е инициирана от Министерството на икономиката през 1992 г. и е призната от 102 държави.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА