15 Април, 2020 10:30 6 054 2

Samsung удължава у нас гаранцията на всички устройства

  • samsung-
  • гаранция-
  • българия-
  • коронавирус
Samsung удължава у нас гаранцията на всички устройства - 1

Гаранцията на всички устройства на Samsung, която изтича в периода 15 март – 15 юни, се удължава до 15 юли 2020 г. Решението на Samsung Electronics Co., Ltd. е в контекста на политиката на компанията да улесни потребителите във време на препоръчителна физическа дистанция и да им осигури допълнително спокойствие.

Гаранционният срок се удължава автоматично, като предприемането на допълнителни стъпки не е необходимо и клиентите могат да си останат вкъщи. Samsung напомня, че предлага гаранция за всички свои продукти и препоръчва при покупка на устройство потребителите да го регистрират в приложението Samsung Members с цел по-бързо и ефективно съдействие.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 0 Отговор
    Тово и похвално БРАВО .
  • 2 Samsung ❤

    6 0 Отговор
    Samsung просто са номер ! И това е факт