Last news in Fakti

22 Май, 2020 10:26 5 361

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн

  • profimag.bg-
  • инструменти-
  • строителни материали-
  • онлайн пазаруване-
  • онлайн магазин

С фокус върху бързото и лесно пазаруване интернет платформата се отличава с добра сегментация по категории, лесна поръчка и опция за плащане с карта

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн - 1

Този месец може да бъде открит най-новият магазин за инструмeнти и строителни материали Profimag.bg с продуктова гама подходяща за професионалисти, работни бригади и майстори любители. Магазинът отговаря на нарастващото онлайн търсене с разнообразие от продукти за градината, строителната сфера, домашните ремонти и „направи си сам“ дейностите. Голяма част от стоките са предназначени за специализирана употреба и отговарят на високите изисквания на професионалния сектор.

С фокус върху бързото и лесно пазаруване интернет платформата се отличава с добра сегментация по категории, лесна поръчка и опция за плащане с карта.

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн

Profimag.bg – официален представител на марките TRUPER и PRETUL за България

Основната серия инструмeнти предлагани онлайн са тези на мексиканската марка TRUPER и допълнителната бюджетна линия на същия производител - PRETUL. Двете търговски марки тепърва навлизат на българския пазар с качество, измеримо с конкурентни марки от средния и високия клас.

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн

Отличават с внимателна изработка и функционален дизайн, съобразени с необходимостта от практичност при работа. Особено внимание при прoизводството е обърнато на ергономичността на дръжките, олекотяване на общото тегло, както и употребата на закалена легирана стомана.

TRUPER започва своята производствена дейност още през 1962 г., като през годините на развитие е станал символ на качество, устойчивост и максимална практичност. По-голямата част от продукцията е насочена към външни пазари в повече от 60 страни. Техни продукти могат да бъдат открити в популярни ритейл вериги като американските Lowe’s, Walmart, The Home Depot, ACE Hardware. Популярността им в Латинска и Северна Америка се дължи на универсалността на стоките, тяхното щателно тестване и доказаната им устойчивост при експлоатация на цена нормална за местните пазари.

Сред най-успешните продуктови линии е тази за произвoдство на лопати, като брандът заема едно от първите места в световен мащаб по отношение на реализирани количества.

Ръчни и градински инструмeнти за всяка сфера

Онлайн магазинът залага на разнообразие от продукти за всяка сфера на професионалната работа. Могат да се открият измервателни, дърводелски инструмeнти, такива за обработка на метал, електричарски, пневматични и специализирани автоинструменти.

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн

Разнообразието сред консумативите за електроинструменти е също голямо – дискове за шлайфане и рязане, ножове, свредла и много други.

Profimag.bg - магазин за инструменти и строителни материали вече онлайн

Сегментът на строителни инструмeнти се радва на голямо търсене у нас, затова и в платформата са предвидени инструмeнти за професионално измазване, шпакловане и боядисване. Сред бояджийските аксесоари с най-голямо разнообразие за валяците – с къс, дълъг косъм в различни размери, за релефни повърхности или за постигане на гладък финиш при нанасяне на лакове.

Секцията „Градина“ включва всички необходими инструмeнти за обработка на градината и двора, напояване и поддръжка на зелените площи. Представени са професионален клас лопати и гребла, лозарски ножици и ножици за клони, брадви, приспособления и накрайници за поливане и много други.

Материали за ремонта и строителството

Продуктите, предлагани от Profimag.bg са изцяло от български производители. Потребителите ще намерят всичко необходимо за ремонта и строителството – за зидария и измазване, шпакловане, хидроизолация. Освен сухи смеси, шпакловки и мазилки сайтът предлага бои за интериорно и екстериорно боядисване, както и грундове, бои, лакове и импрегнатори за метал, камък и дърво.

Отделен раздел заема строителната химия, включващ полиуретанови лепила и уплътнители, монтажни пени и силикони.

Нов начин за пазаруване на едро

Все повече професионалисти предпочитат да правят своите заявки за големи количества онлайн, изоставяйки традиционното пазаруване от борси и складове. Това е възможно и в платформата на Profimag.bg. Потребителите могат да изпратят запитване за поръчка на едро на избрани продукти и желани количества, като се възползват от възможността за палетна доставка или организиран транспорт. Всеки търговец, ръководител на бригада или строител може да се възползва от персонално изготвена оферта.

Онлайн магазинът Profimag.bg стартира с подходящи сезонни предложения и селекция от едни от най-търсените стоки в сферата.


Платена публикация