Last news in Fakti

10 Септември, 2020 11:41 3 670 10

Малък самолет кацна на шосе, зареди и пак излетя (ВИДЕО)

  • cessna-
  • самолет-
  • аварийно кацане

Аварийните кацания на самолети на автомобилни пътища не са рядкост. Първите видеоклипове, документирали опасната процедура, заляха интернет още в началото на новия век.

Пилот на Cessna 172 от американския щат Тенеси обаче не само кацна на шосе, а зареди и излетя от същото място. По данни на полицията в гр. Ноксвил малкият самолет трябвало да се приземи, тъй като горивото му свършвало.

За щастие пилотът се оказал достатъчно опитен, а на пътя нямало много коли. Необходимото гориво било доставено в рамките на около час, след което "чесната" излетяла.

Любопитното е, че полицията нямала нищо против полетът да бъде възобновен от същото място. За целта патрулки дори блокирали движението по 600-метров участък от пътя, за да може самолетът да ускори достатъчно, при това под мост и на завой.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    6 10 Отговор
    Поне и в насрещното да бяха спрели движението,че това ако прехълца нещо много ченгета щяха да идат на борсата.
  • 2 незнайко

    14 0 Отговор
    На този самолет не му трябваха 600 метра , той излета за 100-150 метра !!! Това, че ускорява под моста не беше никакъв проблем.
  • 3 сектант

    9 5 Отговор
    я така си переме със служебния дъстър белия преди като беше само на 300 хиляди км и съм си със 200 на магистралитета и некъв така каза до мене вика дай бензин и извади късмет, че дългия маркуч беше в мене та трябваше в движение да надувам от резервоара и да преливам доокато дъстъра е на балкански автопилот - жената държи волана. направи тъч енд го и после се почерпихме.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 С.С

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Еееее....Секта,изби рибата. То бива въображение,ама това твоето гърми направо. Но-сега разбирам,че ТВОЯТ Дъстър бил служебен,а аз и хилядите ти фенове тук в този сайт мислехме,че е лично твой. Разочарова ме-край,сега вече ще знам със сигурност,че не си никакъв фен на румънския гений,наречен Дачия Дъстър.

    Коментиран от #5

  • 5 РЗС

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "С.С":

    той си има и личен, но просто за да си купи първо е добил впечатления от служебния. А със служебния случки по цял ден нали секта?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Си ган

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Тези 200 къде ги вдигна, на спускане от Пампорово през шубраците ли :) на магистралата с Дъстър забрави
  • 8 До СС

    4 0 Отговор
    Дачия дъстър е френска собственост. Ти май още живееш в 1989 г когато Шкода още бяха чехословашки.Само името е румънско и се част Пт колите се сглобяват в Румъния. Да не говорим, че във Франция видях само две коли с марката Дачия дъстър. Всичко което се прави във Франция е Рено дъстър. Ама какво да ти обяснявам.
  • 9 Да така е

    3 0 Отговор
    Шкода да не е чешка??? Част от фолксфаген и Ауди груп
  • 10 ВИП

    0 0 Отговор
    летеца е важен бляк баскетболист или бейзболист.за паралиитеСичко е разрешено ски тряа и на статуята на свободата на паркира...