Last news in Fakti

5 Юли, 2021 18:15 3 056 2

Samsung ще представи бюджетен сгъваем смартфон

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy fold

Очаква се това да се случи през месец август

Samsung ще представи бюджетен сгъваем смартфон - 1
Снимки: Samsung

Samsung е един от основните производители, който в последно време връща сгъваемите мобилни устройства, като съчетава функционалността им с тази на смартфоните. Освен всичките си плюсове, сгъваемите смартфони имат и своите минуси, един от които е именно цената.

Samsung ще представи бюджетен сгъваем смартфон

Изглежда, че от Samsung ще се опитат да се справят и с този проблем като представят модел, който ще се отличава с по-ниска цена. Това най-вероятно ще се случи на следващото събитие на марката, което е предвидено за 11 август, а освен този смартфон ще видим още нови смарт часовници, безжични слушалки и флагманите при сгъваемите смартфони.

Samsung ще представи бюджетен сгъваем смартфон

Все още не се знае с какви характеристики ще разполага бюджетния смартфон и какво точно разбират от корейската компания под думата „бюджетен“, но със сигурност ще видим намалена цена, която най-вероятно ще е за сметка на някои от функциите или характеристиките на модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МнениЕ

    3 7 Отговор
    Използваш 2’години и хвърляш. Така разбирам думата ”бюджетен”.

    Коментиран от #2

  • 2 Hellish

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "МнениЕ":

    И да не е бюджетен, след 2 години най-малкото батерията е измаляла доста. Аз след няколко флагмана, реших, че високият среден клас дава същата функционалност на половин цена и правя точно така, взимам ползвам 2 години и сменям. Но вместо телефон за 1500-1600 лева взимам такъв за 600-700 лева.