Last news in Fakti

29 Юни, 2021 09:38 2 207 4

Samsung представи новия One UI Watch

  • one ui watch-
  • samsung

Новият Galaxy Watch ще бъде първото по рода си устройство с One UI Watch и новата унифицирана платформа

Samsung представи новия One UI Watch - 1

Samsung Electronics Co., Ltd. представи, в рамките на Mobile World Congress (MWC), новия One UI Watch. Новият интерфейс ще направи работата между Galaxy Watch и смартфона по-лесна и удобна. Samsung потвърди, че One UI Watch за Galaxy Watch ще се предлага в новата унифицирана платформа, създадена съвместно с Google. Сред предимствата са подобрения в производителността, оптимизиране на потребителските изживявания с устройствата и достъп до още по-голям брой приложения. Освен това Samsung разкри, че предстоящият Galaxy Watch ще бъде първият, снабден с новата унифицирана платформа. One UI Watch ще дебютира на Unpacked събитието по-късно това лято.

One UI Watch заедно с новата унифицирана платформа ще създадат изцяло ново потребителско изживяване за притежателите на Galaxy Watch. Благодарение на тях приложенията, които си инсталирал на смартфона, автоматично ще се изтеглят на смарт часовника. Ако потребителите са персонализирали приложението с часовник на телефона да показва часа в различни градове по света, това автоматично ще се отрази и на часовника. А ако блокират обаждания и съобщения от часовника си, те вече ще бъдат блокирани и на смартфона.

Samsung представи новия One UI Watch

Новата унифицирана платформа ще предлага нови функции и интеграции с популярни приложения на трети страни, директно на Galaxy Watch. Тя е подходяща за всеки потребител: за тези, които харесват спорта и фитнеса, и искат да извлекат по-голяма полза от приложения като Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddie, Strava и Swim.com. За онези, които търсят спокойствието, които искат да водят по-балансиран начин на живот с приложения като Calm или Sleep Cycle, за любители на музиката, които се наслаждават на откриването на нови изпълнители в Spotify и YouTube Music, или за безстрашни изследователи, готови да се разхождат с Google Maps. Има по нещо за всеки, благодарение на различните партньори, с които Samsung работи.

Samsung представи новия One UI Watch

В допълнение на всичко това, Samsung ще представи подобрен дизайн на циферблата, а това ще улесни дизайнерите да създават нови визии за часовниците. По-късно тази година, дизайнерите на Android ще могат да разгърнат своята креативност и да разработят забавни нови дизайни, които ще бъдат добавени към непрекъснато нарастващата колекция от дигитални циферблати на Samsung. Те ще да дадат на потребителите още повече възможности за персонализиране на смарт часовниците според тяхното настроение, начин на живот и индивидуални предпочитания.

Новият Galaxy Watch ще бъде първото по рода си устройство с One UI Watch и новата унифицирана платформа. Те ще бъдат представени на Unpacked събитието на Samsung по-късно това лято.

Samsung представи новия One UI Watch


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 точи всичко

    1 5 Отговор
    Хандроид ли е? Шитните на рекламна агенция Гугъл трябва да ги дават безплатно.
  • 2 Голям Слон

    5 3 Отговор
    :-) Какво им е на Гугъл? Предполагам си поредният, който по-далече от ябълките не вижда. Вземи си сложи ръка на сърцето и си признай колко проблеми имат и в Епъл.

    Коментиран от #3

  • 3 Лъжеш

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Голям Слон":

    Нямат проблеми. Дай поне един.

    Коментиран от #4

  • 4 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лъжеш":

    Капризни към Wi-Fi мрежи. Слаби батерии. Редица пропуски в настройките. Например, сила на звънене при обаждане и сила на звънене на аларма - от едно и също място! :-) Слагаш в DND режим, някой те набира и чува, че абонатът разговаря. Същевременно ти си сложил опцията, че ако в рамките на три минути те потърси някой за втори път, значи е спешно и телефонът звъни :-))))) Пиша всичко това от първо лице. Дебело подчертавам, че в момента съм с Apple. Единствено и само заради часовниците. Които както вече написах, имат безобразно слаби батерии. И те...