Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 15:52 3 397 8

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6-
  • pixel 6 pro

Ето на какво ще разчитат Pixel 6 и Pixel 6 Pro

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google - 1

Преди около 3 месеца от Google направиха изненадващ ход и разпространиха няколко снимки на смартфоните Pixel 6 и Pixel 6 Pro, като заедно с тях представиха и кратка информация. Въпреки това анонсиране, пълните технически характеристики на двата смартфона все още не са обявени или поне не официално.

Точно седмица преди събитието на което се очаква от Google да представят Pixel 6 и Pixel 6 Pro, ето че техническите им характеристики „изтекоха“ в интернет пространството. Припомняме, че това не е първия път в който това се случва след като вече видяхме редица снимки и видеа с флагманите на Google.

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

Двата смартфона ще разчитат на първия направен от Google процесор – Tensor. Той обещава да е до 80% по-бърз от Snapdragon 765G, който се използва при Pixel 5. По-големият Pixel 6 Pro ще разполага с три сензора на камерите в задната част, а от Google се хвалят, че това е най-добре разработената камера на смартфон на марката правен някога. Главният сензор е с резолюция от 50MP, докато останалите два са съответно с 12MP за ултрашироката леща и 48MP при телефото оптиката.

“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

Дисплеите при двата модела са съответно с 6.4-инчов диагонал при стандартния модел и 6.7 инча при Pro версията. Те разчитат на OLED технология, а запазена за по-скъпият модел е и променливата честота на опресняване до 120Hz. Също така от Google обещават и бързо зареждане със зарядни, които не са включени в комплекта, като при Pro моделът се поддържа до 30W зареждане, а при стандартния Pixel 6 то е ограничено на 21W.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахха

    6 3 Отговор
    Какви са тея сапунерки
  • 2 х0х0

    4 3 Отговор
    Тез Android UI-а им е същия като дизайна на телефона един такъв....никакъв.

    Коментиран от #3

  • 3 Този

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "х0х0":

    Андроид баце, какво искаш, а и последната им опорка със зарядните приключи...

    Коментиран от #4

  • 4 x0x0

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Този":

    Не бе аз предпочитам андроид пред ios ...по ред други причини, но тез не им е работа в дизайна , там Епъл са по-добре.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.