Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 18:51 5 281 9

Microsoft поддръжката на Teams на някои устройства с Android

  • microsoft-
  • teams-
  • android

Над 300 милиона смартфона и таблета с операционната система ще бъдат засегнати през 2022 година

Microsoft поддръжката на Teams на някои устройства с Android - 1

Microsoft Teams е едно от водещите приложения през последните две години, тъй като голяма част от видео срещите се осъществяват там, независимо дали става въпрос за работа, приятелска среща или пък учебен процес.

Въпреки, че Teams е достъпен чрез уеб браузър, то приложението за компютър, таблет или смартфон е много по-удобно и предлага повече функции. Съвсем скоро, обаче, то ще спре да бъде достъпно на над 300 милиона устройства с операционните системи Android 5,6 и 7.

Това разкриха от Microsoft, а датите за това са съответно 1 март 2022 година, 1 юли 2022 година и 1 септември 2022 година. Приложението все пак ще бъде налично до 2 месеца след тези дати в Play Store, но няма да получава ъпдейти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 напреднал

    3 14 Отговор
    Ползвам само FaceTime. Вече има и уеб интерфейс към него, така че андроидаджиите нямат оправдание!
  • 2 Факт

    10 7 Отговор
    Тиймс е пълна шитня като всичко на МС. Не знам защо фирмите не ползват вайбър ами скайп и тиймс дето са супер бъгави?

    Коментиран от #4

  • 3 Корупция

    8 2 Отговор
    Предателят, който е допуснал да се заложи на тази гангренясала платфирма, на кол!
  • 4 Алекс

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Ти сериозно ли?! Viber и Teams имат общо, колкото Тутракан и Лондон.
    В тиймс имаш къде къде повече функционалности за бизнеса, тиймове, срещи, вградени приложения, и най-важното, сто процента съвместимост с Office 365 и OneDrive. Viber e просто чат приложение, нищо повече. Да не споменавам и въпроса със сигурността...От две години почти сме напълно интегрирани с Office 365 и трябва да ти кажа, че няма по-удобно нещо за работа.

    Коментиран от #9

  • 5 Виндоус

    2 7 Отговор
    Теамс е супер за фирми и конферентни разговори. Обаче в статията става въпрос за Андроид тоест телефони и освен това за версии 5,6 и 7 😊. Има ли хора по света които да ползват тези версии??? Едва ли.
  • 6 Риналдю

    2 1 Отговор
    Няма такова нещо,като "ще спре да бъде достъпно".Иска им се на Майкрософт.Друг е въпроса,че по-голяма част от електората по света са зомбирани олигофрени и като им натиснат бутона за активация,първата работа е да ходят да хвърлят 2000 лв. за нов телефон.Да ги питаш за какво им е.
  • 7 Ехааа

    4 1 Отговор
    И какво от това? Хората си правят тяхна платформа! Който иска, плаща! Нашето министерство на УбразУванието да е направило нещо. Само се хвалим за дистанционното обучение, а се работи на каквото падне и както падне, на разни безплатни платформи. Хората с право шлюят, но плюят неправилните хора. Плюят учителите, които и без това са изхвърлени на боклука! А като погледнеш, хиляди "работещи" в министерство регионални инспекторати и какви ли не проверяващи и обучаващи, трошат и прибират милиони народни пари!
  • 8 Реалист

    0 0 Отговор
    За тая работа си има Custom Rom-ове, като LineageOS и т.н.
  • 9 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алекс":

    Не ставай смешен с това Office 365... Windows-ка измишльотина, аз си използвам алтернативи на Linux. Само те карат да Плащаш и заема една камара Място на диска, да не говорим и за Оптимизацията!