1 Декември, 2021 17:36 2 039 3

Pixel 6 отказва да се зарежда с някои кабели

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6-
  • зареждане

Смартфоните не разпознават всички зарядни

Pixel 6 отказва да се зарежда с някои кабели  - 1

Проблемите за последните смартфони на Google не спират, а последната новост във форумите на устройствата разисква проблеми със зареждането. Потребители се оплакват от проблем с различни кабели и зарядни.

Pixel 6 отказва да се зарежда с някои кабели

Всъщност това не е чак толкова изненадващо, тъй като от Google предупредиха, че устройствата може да изпитват проблеми при зареждане с кабели и адаптери, които не са сертифицирани.

Pixel 6 отказва да се зарежда с някои кабели

По този начин от Google искат да предпазят устройствата от некачествени кабели, които могат да повредят батерията или порта за зареждане. Подобна мярка има и при Apple, като там устройствата също отказват да се зареждат при някои условия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iShit

    5 0 Отговор
    В типичен стил на гугъл хахахахахахах
  • 2 747373

    2 1 Отговор
    Гоогле=проблеми.
  • 3 тъпи овце

    1 2 Отговор
    И защо трябва да го зареждам с "някакви" кабели след като си има оригинален с телефона??