Last news in Fakti

13 Декември, 2021 14:05 2 046 1

Украса за елха, направена от скъпи коли

  • коледна украса-
  • bentley

Bentley представи колекция от коледни украси, изработени от същите материали като автомобилите

Украса за елха, направена от скъпи коли - 1

При изработката на тези украси за коледната елха са използвани дървени вложки и кожени гарнитури, получени директно от заводския цех. Колекцията включва 12 коледни играчки, които са пуснати в ограничено издание.

Коледният чорап е с омбре шев, познат на маниаците от специалната версия на автомобилите Odyssean. Особеността тук е много различни нишки и оригинална перфорация.

Украса за елха, направена от скъпи коли

Еленът е лазерно изрязан от фурнир, използван в интериорите на колите Bentley. Елхичката пък е изработена от фурнир Koa с "отворени пори", като тук дървото се третира с датско масло.

Твърди се, че този проект е създаден като изненада, за която дори ръководството не е знаело. Брет Бойдъл, ръководител на дизайнерското ателие на Bentley, е идеен автор на проекта.

Украса за елха, направена от скъпи коли

Майсторите на Bentley тайно събират кожени изрезки и други материали от производството и благодарение на предварително измисления план, правят изненадващата новогодишна украса.

Коледната украса на Bentley може да бъде закупена на благотворителен търг, организиран от марката, който ще се проведе в навечерието на Коледа в Обединеното кралство.

Украса за елха, направена от скъпи коли

Украса за елха, направена от скъпи коли


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 devil

    2 0 Отговор
    Ей до къде стигнахме ей коледните подаръци в чорапче от Бентли