Last news in Fakti

31 Декември, 2021 11:27 6 847 6

Продадоха 15-литровата бутилка за шампанско на Bugatti

  • bugatti-
  • шампанско

Новият собственик ще може да добави специални елементи към бутилката и нейната кутия

Продадоха 15-литровата бутилка за шампанско на Bugatti - 1

В края на ноември ви разказахме за супер шампанското на Bugatti в карбонова бутика, наречено La Bouteille Noire и направено по подобие на ексклузивния хиперкар на Bugatti – La Voiture Noire.

Продадоха 15-литровата бутилка за шампанско на Bugatti

Карбоновата бутилка и прилежащата към нея специална кутия бяха продадени на търг през изминалата седмица за неизвестна към момента сума. От Bugatti споделят единствено, че е имало няколко наддавания с високи суми и най-добрата от тях е спечелила.

Продадоха 15-литровата бутилка за шампанско на Bugatti

Бутилката, която побира 15 литра шампанско е поставена в специална кутия, също направена от карбон с 14 вентилатора, които да се грижат за охлаждането на напитката, а новият собственик на това произведение ще получи възможност да добави собствени елементи в нея, за да я направи наистина неповторима.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    28 1 Отговор
    Те такава важна новина рядко се пише по вестниците. Благодаря на журналиста написал статията.
  • 2 ????

    14 0 Отговор
    Насраа са
  • 3 мани мани

    15 2 Отговор
    долу в мазето имаме 130л. червено вино мерло ... тая година беше най-добрата за гроздето от бая години насам ... през години са нещата ... нащо бг мерло е в пъти по-хубаво от френското oригaнлдъ дет е коренчето ... бая силно е винцето, вдигам кръвно :) та по малко си пийвам ... как ще го издънкаме с татко незнам ... лятото може да стане на оцет, ама зян няма да стане де :)
    догодина гроздето няма да е хубаво и сигурно ше поскъпне ... все поскъпва плода, aмaн ... aлчняци! та тва дет е на картинката, с такова може само да си миете казана и бъчвите! слушайте домашния aлкохoлик кво ви пей! :) тва на картинката е за тъпaци, а тва в мазата е за разбирачи!
  • 4 7255

    4 3 Отговор
    Нещо шампанско на Лада няма ли ?

    Коментиран от #5

  • 5 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "7255":

    има бе. На времето нещо трака във вратата на Жигулата. Махат кората, подарък.. Столичная- само, че празна..
  • 6 кошмар

    0 0 Отговор
    Тва с тия вентилатори ми звучи като парцаля за 20 $ на алчните от епъл дето идвали с упътване и съвместимост хаха или стойката им за монитор мнооо яка от алюмин-1000$. Пропагандата е завзела ума на доста хора по света...отровно ама отровно