Last news in Fakti

13 Януари, 2022 16:43 1 788 1

Анимации показват как ще изглежда сгъваемия телефон на Google

  • google-
  • снимка-
  • pixel-
  • pixel fold

Илюстрации от Android 12 L разкриват новото устройство

Новината, че Google работи над сгъваем смартфон не е нова, но сега в интернет се появиха няколко илюстрации, които показват по какъв начин ще изглежда бъдещият Pixel Fold.

Анимации показват как ще изглежда сгъваемия телефон на Google

Разработчици са открили илюстрациите във файловете на втората бета версия на Android 12L, която бе разпространена вчера.

Анимации показват как ще изглежда сгъваемия телефон на Google

На двете картинки се вижда, че устройството ще се прегъва по вертикала, подобно на Galaxy Z Fold3. В страничната част виждаме и бутонът за включване, който най-вероятно ще съдържа и сензора за пръстов отпечатък. В долната част в син цвят е отбелзан и порта за SIM карта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iShit

    1 1 Отговор
    Дизайна.... изработката ще са пълния шит! Поне се пънат :) ама до там ще е! Apple от друга страна само чакат момента когато другите брандове ще почнат да продават повече сгъваеми и флип телефони и като видят, че се налагат ще пуснат и те Винаги залагат на два коня 🐎