Last news in Fakti

21 Май, 2013 13:35 3 479 1

Гъвкав противоударен 5-инчов дисплей

  • display week 2013-
  • lg-
  • гъвкав дисплей

 

Корейската компания LG анонсира официално своя 5-инчов гъвкав OLED-дисплей. Това стана по време на изложението Display Week 2013. По изявление на производителя този дисплей не може да бъде счупен. Технологията, която представя LG може да се окаже важна крачка по заздравяване на мобилните телефони.
 
Според експерти мобилните устройства с този дисплей няма да се нуждаят от популярните в момента протектори. Техническите характеристики на 5-инчовия дисплей на LG не се съобщават за момента. От компанията представят още енергоспестяващ екран, както и 55-инчов телевизор с извит екран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор