Last news in Fakti

20 Април, 2022 12:53 2 744 3

Вижте първия смарт часовник на Google преди официалната му премиера

  • google-
  • pixel-
  • часовник-
  • смарт часовник

Pixel Watch ще бъде представен през следващите дни

От няколко години в интернет се въртят слухове за това, че Google ще се опълчи на Apple Watch и ще представи смарт часовник. В последните месеци тези слухове се потвърждаваха все повече, а изглежда премиерата на Pixel Watch е все по-близо и дори не е изключено да видим устройството до края на месеца.

Данните за това идват от известни анализатори, както и от скорошна промяна в сайта на Google, която добави меню за часовниците, поставено дори над това за Smart Home продуктите. Към момента новият дизайн на сайта е активен само за няколко страни, включително Великобритания, САЩ, Германия и Япония, но очакваме в следващите дни да се появи и в други страни.

Освен тази промяна, в интернет пространството се появи снимка, която показва смарт часовника. Тя бе разпространена от сайта 91Mobiles, които гарантират за автентичността ѝ. Това което виждаме от нея е кръгъл дизайн с дисплей, който създава усещане за безкрайност с неясна към момента големина.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    3 1 Отговор
    Доооста грозно изглежда.

    Коментиран от #2

  • 2 Gowest

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Загрижен":

    Да, ама те прави свободен, не е като Ейпъл.

    Коментиран от #3

  • 3 5ър

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Gowest":

    Свобода и Google в едно изречение? Сигурно живееш под камък