Last news in Fakti

28 Април, 2022 17:17 1 513 7

Huawei показа нов модел сгъваем смартфон

  • хуавеи-
  • smartfon-
  • sgywaem smartfon

Mate Xs 2 пристига с по-добри характеристики и различен дизайн

Huawei показа нов модел сгъваем смартфон - 1

Huawei представи наследника на първия си сгъваем смартфон Mate Xs, който пристига с очакваното наименование Mate Xs 2, подобрени характеристики и малки промени в дизайна. Устройството е директен конкурент на Samsung Galaxy Fold и наскоро представения сгъваем смартфон от Vivo.

Диагоналът на дисплея е 7.8 инча с резолюция от 2480х2200 пиксела с до 120Hz честота на опресняване. Използва OLED технология, а в сгънато състояние дисплеят се „свива“ до 6.5 инча. Предната камера е с резолюция от 10MP, а на гърба са разположени още три сензора.

Основният е с резолюция от 50MP, докато другите два са със съответно 13MP за ултрашироката леща и 8MP за телефото модула. Смартфонът разчита на Snapdragon 888 4G с 8 или 12GB RAM и до 512GB пространство за съхранение. Батерията е с капацитет от 4880мАч и поддържа до 66W бързо зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 I fon

    4 2 Отговор
    Ами сега

    Коментиран от #3

  • 2 Хандо

    2 7 Отговор
    Ще се избият да го купуват този китайски боклук
  • 3 Круша

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "I fon":

    Апъл - 2.5трлн. долара. Ами сега?
  • 4 Истината

    8 1 Отговор
    Красота си е няма спор, но ги баннаха да може някои да нямат много, много конкуренция. Епъл ако ще и 10 трилиона да си имат си остават чисто и просто едни хитри манипулатори изоставащи в почти всяко отношение. Отживелица са. Да вземат да дарят 6-7 милиарда дето ги спестиха от зарядните, от собствените си потребители и да ги дарят за нещо добро както направи Илон Мъск. Епъл са зло!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 5ър

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Не всеки оценя качеството, не се безпокой.

    Коментиран от #7

  • 7 boaaa

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "5ър":

    прав е човека епал са алчняри и не ви уважават. от тях добро не очаквайте. всичкото е маскара и така ви и вземат парите. камоли пък да дарят нещо. те крадат от вас самите