5 Май, 2022 17:40 2 889 4

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

  • bentley-
  • bentayga

Британците загатнаха повече за луксозния модел

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации - 1

Bentley показа още един тийзър на мистериозния модел, който ще дебютира на 10 май, като освен снимката, този път разпространи малко повече информация за един от най-луксозните си модели. Според слухове, това ще бъде удължена версия наSUV-то Bentayga, която ще може да се похвали с най-технологичните седалки поставяни в кола някога.

Те ще включват цели 22 различни настройки, както и шест зони със 177 индивидуални позиции за промени. Друг трик, който от Bentley ще представят е „първата в света автоматична чувствителна климатична система“. Макар от компанията да не разкриват повече подробности за това какво ще представлява, то най-вероятно системата ще засича температурата на тялото върху седалката и по този начин ще променя температурата в интериора.

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Корите на вратите са направени с малки перфорации с големина от 1мм, които пропускат светлина за създаването на специално усещане. От Bentley казват, че новият модел ще има опции за персонализация, които достигат до 24 милиарда различни конфигурации.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бизнесмен

    11 0 Отговор
    Друго си е да пръднеш на тия седалки. Не е като в голф тройка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гейниален си.

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мюмюн (Майкал)":

    Руди.
  • 4 ББ от Банкя

    3 0 Отговор
    Еее това ше е новата ми играчка, дано тия седалки ми паснат на паласките че у Шкодата се изръбих, барем и колана ми стане на шкембака