Last news in Fakti

20 Май, 2022 13:47 2 742 4

Сушилня за... котки!

  • котки-
  • домашни любимци-
  • сушилня

Новият уред PETTCO ще ви помогне да измиете и изсушите котката си без неприятни последствия

Сушилня за... котки! - 1

В Kickstarter се появи устройство, предназначено да улесни сушенето на котки след измиване. Сушилнята е проектирана от дизайнера от Илинойс Майкъл Стюарт и няколко приятели. Всички те са любители на котките и често се сблъскват с неприязънта на домашните любимци към сешоара.

Приятелите се събрират и решават, че трябва да измислят някакво устройство, което да опрости задачата и да не причинява дискомфорт на животното. В резултат на мозъчна атака се ражда идеята и концепцията за нежната сушилня за домашни любимци PETTCO .

Както отбелязват създателите, космите на домашните любимци периодично започват да миришат и също се замърсяват. Ако не се грижите за домашния си любимец, тогава котката може да развие дерматит. Следователно животното трябва да се къпе редовно - поне веднъж месечно.

След водни процедури е необходимо да изсушите козината със сешоар, но много домашни любимци не харесват топлината от устройството, страхуват се от силните звуци и дори могат да избягат. PETTCO, от друга страна, е малко устройство, което предлага удобно пространство, където вашият домашен любимец може да изсъхне и да избегне стреса.

Устройството използва система за циркулация на топъл въздух, която създава комфортна температура и ви позволява да изсушите животното за по-малко от 30 минути.

Системата също така произвежда отрицателни йони, които действат върху козината, така че котката след изсушаване ще бъде по-чиста и пухкава, отколкото след използване на други подобни устройства. А бонусът е, че извън употреба, животното може да използва PETTCO като къща или диван.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба яга

    1 4 Отговор
    Тия хора изтрещяха съвсем от тоя джендаризъм.
  • 2 Тотьо

    2 0 Отговор
    Любимия уред на Алф ха,ха!
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Дооктор Роналдо 2-Късметлията ,ПРОфесор от 26април 2021г.Дисертация на тема Мишките и тяхното влияние върху котките,за осем години е къпан 2 само 2 пъти.....Единия път скочи в кофата...с Латекс и бе къпан по-спешност....Интересно ще ми е да видя....... кой...Смелчага ще го накара да се окъпе...
  • 4 Джуджу

    0 0 Отговор
    Скъпи дами, сушете си котките.