Last news in Fakti

26 Май, 2022 10:08 4 430 1

Mercedes представи лимитирана AMG…. бебешка количка

  • mercedes-
  • amg-
  • бебешка количка-
  • детска количка-
  • amg gt

Аксесоарът ще бъде произведен в серия от 299 броя с цени от 1100 евро

Mercedes представи лимитирана AMG…. бебешка количка - 1

Mercedes AMG представи най-новото попълнение към своите лимитирани модели и противно на очакванията, това не е класически автомобил. В колаборация с компанията Hartan, германската марка представи лимитирана серия от бебешки колички с AMG мотиви. Специалните колички са вдъхновени от AMG GT и ще бъдат произведени в тираж от 299 броя, всеки с цена от 1100 евро.

Mercedes представи лимитирана AMG…. бебешка количка

От Hartan споделят, че количката е направена съвместно с дизайнерите наMercedes AMG. Това си личи по джантите, които са идентични с тези на реалната кола, както и платът използван за седалките. Специален плат е използват и за горната част на количката, отново вдъхновен от спортната дивизия на Mercedes.

Mercedes представи лимитирана AMG…. бебешка количка

Бебешката количка пристига с екстри като завиващи предни колела, окачване, ръчна спирачка, подвижна седалка и джобове за съхранение. Продажбите започват в началото на юли в определени представителства на марката.

Mercedes представи лимитирана AMG…. бебешка количка


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хирург

    0 0 Отговор
    Много екстри има тази количка, че чак и колелата и завиват 😀. Това е нещо адски иновативно, дано скоро и всички други колички го получат, като екстра 😀