27 Май, 2022 13:11 6 791 4

Собственик на Honda показа как (не) трябва да се пазим от кражба (ВИДЕО)

  • honda-
  • верига-
  • катинар-
  • кражба-
  • защита

За целта са ви нужни верига и катинар

Собственик на Honda показа как (не) трябва да се пазим от кражба (ВИДЕО) - 1

Кражбата на автомобили е нещо с което света се опитва да се справи от десетки години и въпреки, че се измислят какви ли не нови технологии, то има хора които залагат на класическите методи. Един от тези методи включва верига и катинар, както показват кадри публикувани в YouTube.

Видеото е заснето през изминалата седмица в Бразилия и на него се вижда как собственик на Honda Civic е защитил, тук слагаме голяма въпросителна, автомобила си. Клипът бързо набира популярност и гледания, като коментари под него също не са спестени.

Рационалният метод, както вече споменахме, включва верига и катинар, които биха били добра идея, ако завързвахте колело за дърво например. В случая те са използвани като веригата е преминала през предната лява джанта на колата и дръжката на предната лява врата. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    22 3 Отговор
    Някой просто си е направил майтап - за лайкове и за пари естествено...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Антонн

    10 3 Отговор
    Това е смешно едни ножици за арматура и го няма синджира,най много келеши да напълнат катинара с каниколит или да счупат клчка за зъби та собственика да не може да тръгне за работа 2 часа.Зависи от колата има хиляди ефикасни методи,стига да ти се занимава и да не забравиш да се качиш преди да обезопасиш.Преди 15г. едната ми кола беше чисто нова и тогава бяха апетитни за айдуците,единствения вариянт да я откраднат беше с "паяк" и после като се качиш вътре имаше изненади.Така и никои не се пробва,може би късмет и за мен и за крадеца де.Да изкараш пари с труд да ги хвърлиш за куб ново желязо и да му трепериш не си струва.За това по стара машина няма кой да я краде,100 пъти по евтино за поддръжка и върши същата работа.То е ясно че хора където им падат парите от далавери и прочие не им пука,това го правят собственици изкарали за новата кола с много труд .
  • 4 Дрън дрън та пляс

    0 2 Отговор
    Тва е хонда и пари да ми дават няма да я открадна