Last news in Fakti

4 Юни, 2022 11:30 2 765 3

Комплект за пътуване от Ferrari F50 се продава за 16 хиляди лева

  • ferrari-
  • f50-
  • комплект-
  • чанти

Чантите са направени от черна кожа с червени акценти

Добре известен факт е, че повечето спортни автомобили не пристигат с най-обемните багажници в света и за това много често луксозните брандове залагат на компании, които изработват специални комплекти от чанти или куфари, които да пасват точно в товарното пространство на автомобила.

Комплект за пътуване от Ferrari F50 се продава за 16 хиляди лева

Именно такъв е случаят с Ferrari F50 и компанията Schedoni, която изработва три чанти по поръчка на италианската компания за спортния модел. Чантите са изработени от черна кожа с червени акценти и метално лого на Ferrari.

Комплект за пътуване от Ferrari F50 се продава за 16 хиляди лева

Във вътрешността им можем да открием интересен дизайн с емблемата на италианския производител, заедно със закачалка, за да не се мачкат поставените дрехи. Комплектът се продава на платформата Bring A Trailer и към момента наддаването е достигнало 9 хиляди долара или около 16 хиляди лева.

Комплект за пътуване от Ferrari F50 се продава за 16 хиляди лева


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Силовак

    0 1 Отговор
    Че то за толкова пари тук ще си купим прилична, кола нов внос от Горубляне :)
  • 3 ОУайлд

    1 0 Отговор
    400К евро си дал за Ферари, едва ли 8К евро ще са ти проблем за кожени чанти с формата и обема на и без това малкия багажник.