Last news in Fakti

24 Юни, 2022 15:26 2 608 7

Магнитна мишка за лаптоп: всичко гениално е просто

  • компютърна мишка-
  • лаптоп

Появи се още един вариант на компютърна мишка за лаптопи

Магнитна мишка за лаптоп: всичко гениално е просто - 1

Magnito Mouse е умно периферно устройство, което може да се използва като обикновена мишка, както и като вид указател за презентация. Режимът се променя с превключвател.

Основната характеристика на новата джаджа обаче са магнитите. Мишката е магнетизирана и се лепи на таблети и лаптопи. Ако в кутията няма метални части, на помощ ще дойде специален миниатюрен стикер, който може да се залепи на вашето устройство и именно то играе роля на притегател за магнитната мишка.

Иновацията със сигурност ще се хареса на студентите, тези, които носят дрехи без джобове или просто в случай, че няма къде да се прибере мишката. Защо я го носите в ръцете си, ако можете да я прикрепите към лаптопа?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Том и Джери

    4 0 Отговор
    Мишката се прибира в дупката, дори и да няма джобове.
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 2 Отговор
    Мишката е МАГНИТНААААА???! Ужассссс, тя може да изтрие харддиска (освен, ако не е SSD)!

    Коментиран от #4

  • 3 100% ненужна!

    3 0 Отговор
    Просто като магнитна мишка залепена като магнитен стикер на храдилник

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "100% ненужна!":

    Абсолютно !!! Във време когато всеки работи със смартфони и таблети със сензорни екрани , а едно от основните предимства на лаптопа е , че има тъчпад и не ти се подмятат разни мишки , сам да си създаваш разправии !! То за настолните компютри вече почти всички търсят клавиатура със тъчпад , те още мишки размятат , че и батерията и сигурно изкарва 1-2 дена със зор

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 мда бе даааа

    1 0 Отговор
    "всичко гениално е просто" айде да позная нещо...автора е фен на простите и гениални идеи на apple? нали? Е, да ама не всичко просто е гениално и обратното. Просто apple обичат да правят потребителите си на прости, но и да изглеждат все едно са гениално хахаха.