Last news in Fakti

4 Август, 2022 16:25 1 368 1

Motorola отмени премиерата на флагмана си в последния момент

  • motorola-
  • razr-
  • смартфон

По план устройствата трябваше да бъдат представени на 2 август

Motorola отмени премиерата на флагмана си в последния момент - 1

Броени часове преди официалната премиера на смартфоните Razr 2022 и X30 Pro, изпълнителният директор на Motorola и Lenovo отговарящ за мобилните устройства съобщи, че това няма да се случи. Той обяви това чрез социалната мрежа Weibo без да даде точна причина за промяната в плана.

Motorola отмени премиерата на флагмана си в последния момент

В изявлението си той заяви, че съжалява за възникналата ситуация и благодари за ентусиазма и подкрепата на феновете към продуктите на компанията. Джин допълни, че всеки може да следи официалната информация от Motorola на страницата на производителя и да се информира от там.

Motorola отмени премиерата на флагмана си в последния момент

В интернет се появиха различни слухове за това какво точно е причинило отмяната на представянето, като според някои причините са свързани с политическата обстановка и напрежението между Китай и Тайван.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай шй ип

    5 5 Отговор
    Моторола имаха своя чар , но откакто леново ги пое стана смях на поразия.