Last news in Fakti

5 Август, 2022 16:11 6 578 6

YouTube добави нова функция, но само за Android

  • youtube-
  • youtube premium-
  • функция-
  • android-
  • приложение

Premium потребителите ще имат възможност да приближават по време на видео

YouTube добави нова функция, но само за Android - 1

YouTube опитва да се задържи на челните позиции при приложенията за видео споделяне като добавя нови функции, които да привлекат нови потребители или да запазят вече съществуващите такива. Последния ъпдейт на приложението също не прави изключение, но този път функцията е добавена само за собствениците на смартфони с Android и то само тези които използват Premium услугата.

“Pinch-to-zoom” функцията на практика позволява приближаването във видео с два пръста във всеки един момент. По този начин може да приближите до определен детайл или кадър във видеото и да видите точно това, което ви интересува.

Функцията е подобна на тази, която от години съществува при всички потребители, която позволява запълването на екрана от кадъра с подобно движение с два пръста. Всеки потребител, който използва Android устройство и е заплатил своя абонамент може да изпробва функцията до 1 септември, а след това тя вероятно ще стане достъпна за всички в приложението YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Украинец

    7 2 Отговор
    В яндекс браузъра когато гледаш ютуб имаш опция за автоматичен гласов превод. Много е оилезно ако знаеш руски. Гугъл с трилионите си капитализация явно не могат да добавят тази функция директно в ютуба.

    Коментиран от #2

  • 2 хамериканец

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Украинец":

    Така е и аз съм я пробвал с браузъра им. Те могат да я добавят ами дали въобще са се сетили за тази функция е въпроса
  • 3 Джони Премиума

    2 5 Отговор
    Андроидаджии, вие ползвате ли "premium" услугите?

    Колко е жалко да разработваш за уеб платформата и да мислиш, че pinch-to-zoom, жест въведен от Апъл от панти века, е нещо ново, че чак и "premium" :0

    Даже абонемент ще им предлагат. Тези се гаврят с тях. Не стига, че е сделано, работи куцо, струва пари, ама след 1 година ще им спрат услугата без предупреждение.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 унифрий

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Джони Премиума":

    какво да кажем за епъл като всичките ви услуги са ви платени и не нас а с вас се гаврят. никаква свобода само гледат да ви ... сещате се. вие сте още в пантивека с вашите дървета

    Коментиран от #6

  • 5 Георги

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джони Премиума":

    Аз си ползвам app-a на xiaomi за видео където си влизам в ютюб без реклами +pip, и от години пинч зуум си има, както и премиум услугите им - безплатно. Много незапознати просто слагат гугъл под общ знаменател. Дори самите гугъл взаимстват от марки като Xiaomi за добавянето на функции въпреки, че андроид си го позволява.
  • 6 Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "унифрий":

    Никой не те кара да си ги плащаш насила, нали знаеш?