15 Септември, 2022 20:25 2 415 3

Snapchat вече е наличен и за компютър

  • snapchat-
  • plus-
  • snapchat web

Уеб версия на социалната мрежа бе официално представена

Snapchat вече е наличен и за компютър - 1

През месец юли Snapchat представи уеб версия на своята едноименна социална мрежа за чат чрез снимки. Тогава тази версия бе налична само за потребители, които бяха абонирани за премиум версията на приложението и плащаха ежемесечна такса. Сега компанията реши да пусне и първата официална версия, която е налична за всички потребители.

Snapchat вече е наличен и за компютър

Това бе съобщено по-рано днес от Snapchat в официално изявление. Уеб версията е идентична с тази с която са свикнали потребителите на смартфони, но с повече пространство за писане и видео чат. Разговорите и текстовете могат да бъдат синхронизирани между отделните устройства за по-голямо удобство.

Snapchat вече е наличен и за компютър

Платформата изгуби част от своята популярност през последните години, но от Snapchat изглежда искат да върнат част от потребителите си чрез тази стъпка, като им дадат възможност да разширят възможността за използването на социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теодор Рузвелт

    1 0 Отговор
    Не използвам нищо от телефон но не е лош снапчат и ако бъде на компютъра ще е по удобно
  • 2 Настрадин ходжа

    0 5 Отговор
    Кок ползва компютри бе хахаха. Телефоните ни са 10 пъти по-мощни и бързи
  • 3 Студопор

    2 0 Отговор
    Няма как да ме интересува по-малко.