Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 13:34 2 155 3

Първият карбонов смарт часовник в света е дело на Bugatti

  • смарт часовник-
  • bugatti-
  • аксесоар

Французите си партнират с VIITA

Първият карбонов смарт часовник в света е дело на Bugatti - 1

Bugatti представи първия смарт часовник в света изцяло, чийто корпус е изцяло направен от карбонови влакна. За тази цел французите са си партнирали с компанията VIITA, взимайки блок направен от карбонови влакна и „издълбавайки“ корпуса на часовника. Разбира се, причината за това е теглото, което е с 13% по-ниско от това на идентичен смарт часовник.

Батерията е с капацитет от 540мАч и може да издържи до 15 дни нормална употреба без използване на GPS услуги. В режим на постоянно използване, батерията издържа около 2 или 3 дни, разкриват от Bugatti. Освен всички функции, които притежават смарт часовниците, този модел може да се похвали с изключително прецизно измерване, което позволява да следи данните при каране на писта, ускорение и други подобни.

Часовникът разполага с AMOLED дисплей с 16.7 милиона цвята, а цената му е точно 2590 евро. От него ще бъдат направени само 2500 екземпляра. Стандартно аксесоарът пристига със сива или черна каишка.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    4 1 Отговор
    Нещо цената не ми кореспондира с марката! Като знаем цените на автомобилите им, претенциите им за свръхлукс, които са реални и като добавим ограничената бройка на часовника, 5к лева ми идва евтино!

    Коментиран от #2

  • 2 ЕвтиНо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "⚜️Просветен⚜️":

    Евтино, не-евтино ... все 20 долара е материала за такъв часовник, щом 5 хиляди ти е евтино - жив и здрав да си, цяла индустрия се крепи на хора като Вас )
  • 3 Оролоджио

    1 0 Отговор
    В Бг има само два часовника от серия1 на този часовник от произведените 837 бр. А сега пуснаха и гривни.