1 Ноември, 2022 13:05 1 773 1

Instagram излезе с официална позиция за вчерашните проблеми

  • instagram-
  • проблем-
  • проблеми

Всички бъгове са отстранени

Instagram излезе с официална позиция за вчерашните проблеми - 1
Снимка: Shutterstock

След като през вчерашния ден целият свят се оплакваше от проблеми с Instagram, компанията собственост на Meta излезе с официална позиция в която пояснява какво точно се случи. Говорител на компанията потвърди, че проблеми е имало, колкото и очевидно да беше това, а също така добави, че те вече са в миналото.

„Справихме се с този бъг - това причиняваше на хората в различни части на света проблеми с достъпа до своите акаунти и предизвика временна промяна за някои в броя на последователите им.“, написаха от Meta Platforms Inc в Twitter късно вчера.

Все още няма официална информация за това какво точно се случи с платформата и дали тя е обект на хакерска атака или проблемите са причинени от друго. В интернет се появиха разнопосочни мнения за това какво се случва, а много хора побързаха да защитят акаунтите си по всевъзможни начини.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потребител

    0 5 Отговор
    Абсолютно вярно. С акаунти големи проблеми имах. Вероятно хакерска атака е причината.