Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 18:59 3 186 3

Red Bull показа тротинетка за всякакви терени

  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка-
  • red bull-
  • red bull racing

Електрическата двуколка е съвместна разработка с N Plus

Red Bull Racing представи своя нов съвместен проект с производителя на електрически велосипеди N Plus. Двете компании успешно разработиха тротинетка на ток с офроуд вдъхновение и интересен дизайн.

Тротинетката може да развие до 45км/ч и да измине около 60 километра с едно зареждане. Електромоторът е с мощност от 750W и изпраща 80 нютон метра към задната гума, които позволяват бързо ускорение. Батерията е с капацитет от 760Вч.

Цялата конструкция около батерията е направена от карбонови влакна, но въпреки това теглото на двуколесното е цели 23 килограма. Гумите са с големина от 11 цола и могат лесно да се справят с неравни терени. Спирачките са хидравлични, а в предната и задната част са разположени LED светлини.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емили

    7 4 Отговор
    Cлaбa рaкия
  • 2 незнайко

    5 2 Отговор
    Накрая почнаха да разбират, че тротинетка с 4 цолова гума е САМОУБИЙСТВО !!! Това 11 цола кой го е измислил ??? Китайците правят това което хората правят като ЪПГРЕЙД и веднага го пускат в производство !!! Следващите тротинетки ще са с по голям цолаж бъдете сигурни !!!
  • 3 гларус

    7 0 Отговор
    В пясъка на Слънчака дали ще въри