Last news in Fakti

23 Януари, 2023 18:58 5 219 11

Все още непредставеният Galaxy S23 Ultra вече се продава в онлайн магазин

  • samsung-
  • galaxy s23-
  • galaxy s23 ultra-

Страница във Facebook сподели снимки на смартфона

Все още непредставеният Galaxy S23 Ultra вече се продава в онлайн магазин - 1

Въпреки, че вече има съвсем малко неясноти около новия Samsung Galaxy S23, компанията все още не го е представила официално. Очаква се това да се случи след около седмица, като тогава ще разберем официално и пълните характеристики на смартфона, както и неговата цена.

Въпреки това, обаче, устройството вече се появи в продажба от магазин в Никарагуа, който публикува снимки на четири кутии на устройството, заедно с кратко описание. На кадрите се виждат и четирите цвята, както и една разопакована бройка в розов цвят.

Устройството е подобно на дизайн като своя предшественик и ще използва изцяло нов 200MP сензор, заедно със старата оптика за ултрашироки снимки и телефото. Дисплеят е с диагонал от 6.8 инча, а батерията вероятно ще бъде с познатите 5000мАч от предходния модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мога ли да ви попитам

    15 3 Отговор
    Айфон по как в начин е по добьр от 23 ултра а ябьлкари?

    Коментиран от #3, #9, #10

  • 2 Накратко

    4 3 Отговор
    Тоест и те опряха в тавана и няма с какво да се развиват повече.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Знайко

    16 1 Отговор
    Не разбрах как от Самсунг стигнахме до Ейпъл без дори да сме казали нещо за формата или характеристики....Айджихадистите...малко не прекалявате ли? Защо да давам хиляда милиона пари да си купувам джаджи , които са СТЕЙБЪЛ, тоест не са ОНДЪЕЙДЖ? Не ми отговаряйте! Ако преди 1 година ви бях казал ,че новия Самсунг ще се появи в Никарагуа, преди да е представен в Сеул, какво щяхте да ми рекнете?

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Фенчита

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Знайко":

    Остави ги тез агитатори и манипуулатори. Те знаят само Ай ай айййй ама нанай! Сами показват какви са. Не очаквам нищо различно от Самсунг от миналата година ако трябва да бъда честен. Единственото хубаво е, че ще пуснат телефоните със Snapdragon 8 Gen 2. Невероятен SoC! За разлика от миналогодишния. Аз лично ще изчакам Xiaomi 13 (не pro-то) да го пуснат ще изчакам малкоби ще го купя не за друго а, защото ONE UI не е по вкуса ми. Андроид > ios. Аааааай
  • 6 Хммм

    8 2 Отговор
    Толкова грешни кинти няма да изкарам за s23u, ама бих придърпал един запазен s21u от олхъто за илядо лева, пак са си пари, но не са две и нещо.
  • 7 Петър

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Аз пък харесвам повече андроид и няма нужда човек да се въвлича в измислена еко-СХЕМА и после да ползва всичките устройства без дори да има нужда само и само за да оправдае хвърлените пари за една изгубена, но уж обнадеждаваща кауза. Когато бях с iPhone си купих часовника им и айпад , защото си мислех колко хубаво ще е тези устройства да са свързани помежду сии какво стана!?? Разбрах, че часовника го ползвам без да ми е нужен, айпада го взеха просто заради идеята и накрая ги продадох и трите. А, бях се подвел от няколко индивида като теб в един форум. Та съм сигурен, че и ти си влязъл в тоя кръг от ненужни гимнастики и се опитваш да убедиш себе си, че всичко това ти е нужно и в някаква огромна полза и улесняване в ежедневните ти задачки. И тук не говоря само за еко-СХЕМАТА на Apple а и на останалите.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пенчо

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мога ли да ви попитам":

    Би ли спрял под всяка статия да пишеш за Епъл?
  • 10 Иван

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Мога ли да ви попитам":

    По всякакъв.

    Коментиран от #11

  • 11 хахаха

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    хаахха мечтател сигурно си айсектант познах ли?