Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 19:35 1 637 6

Създателите на Angry Birds спират играта след 14 години на пазара

  • angry birds-
  • игра-
  • приложение

Това ще се случи на 23 февруари

Създателите на Angry Birds спират играта след 14 години на пазара - 1

Angry Birds превзе целия свят през 2009 година и едва ли имаше човек, който да не бе чувал за популярната игра с ядосани пилета, които трябваше да убият прасета. Играта се смята за една от най-популярните в целия свят и една от най-теглените в световен мащаб. За съжаление на нейните фенове, тя ще бъде достъпна за изтегляне още само два дни, тъй като на 23 февруари тази година ще бъде премахната от Play Store.

Новината за това идва от разработчиците от Rovio Entertainment, които използваха Twitter, за да съобщят новината. Те заявиха, че в четвъртък играта ще бъде премахната от магазина на приложения за Google, а в алтернативата на Apple ще бъде използвано името Red’s First Flight.

Въпреки това, играта ще бъде достъпна за всички, които са я изтеглили предварително и ще бъде достъпна за ползване. Причината за нейното премахване е влиянието ѝ върху другите игри от поредицата, които включват Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded, and Angry Birds Minecraft.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГУМЕН КРАДЕВ

    5 12 Отговор
    Не съм чувал за нея , отивам да нахраня кокошките !

    Коментиран от #2

  • 2 Некой си

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГУМЕН КРАДЕВ":

    Нахрани ги, за да не се ядосат !
  • 3 Пират

    1 1 Отговор
    Ми как няма да я спрат, като всеки може да си я свали от всеки торент сайт (безплатно) за 15 минути.
  • 4 Съдията Дред

    2 1 Отговор
    според мен е поне на 20 години
  • 5 1111

    4 2 Отговор
    Всъщност, тези игри са шпионски софтуер.
  • 6 080

    2 2 Отговор
    Тъпа игра..