Last news in Fakti

21 Март, 2023 16:07 2 191 4

Най-новото Lamborghini получава градски режим с минимална мощност

  • lamborghini-
  • aventador-
  • режим на шофиране

Наследникът на Aventador ще има 13 режима на шофиране

Най-новото Lamborghini получава градски режим с минимална мощност - 1

Lamborghini бавно разкрива все повече и повече подробности около наследника на Aventador и след като по-рано ни разкриха техническите характеристики и шасито на колата, сега италианците показаха част от таблото и волана на новия суперавтомобил. Дизайнът е съвсем различен от това което сме свикнали до момента и всички контроли, които обикновено са разположени върху лостове зад волана, вече са преместени върху кормилото.

Интересно е да се спомене, че колата ще разполага с 13 режима на шофиране. Всички те ще се фокусират върху най-доброто представяне на автомобила при определените условия. От Lamborghini разказват, че един от тези режими е City, който ограничава колата до скромните 180 конски сили. Разбира се, тук поясняваме, че те са скромни на фона на мощността от 1000 конски сили с които разполага суперколата.

В същото време, избирането на този режим прави амортисьорите максимално меки, а аеродинамичните елементи преминават в режим за най-малко съпротивление. Това не трябва да ви заблуждава, че новото Lamborghini няма да бъде насочено към спорта, дори напротив. Останалите режими за шофиране са фокусирани именно върху шофиране на писта и отворените пътища, както и най-доброто представяне на тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 4 Отговор
    А в робсия още правят лади с 4 скорости без абеес, хихих
  • 2 Знайко

    3 1 Отговор
    Бравос! Първи стъпки към активна аеродинамика с променлива геометрия! Другите авомобилопроизводители да си водят записки!
  • 3 Чичовото

    1 0 Отговор
    И 13-ят фатален... 🤔
  • 4 СЗО

    0 0 Отговор
    Като знам умствения капацитет на собствениците на супер- и хиперкари (като оня дето дал на 3 годишния си син да кара ферари), 13 режима на шофиране не им трябват- няма да могат да г запомнят.