Last news in Fakti

27 Април, 2023 22:38 2 197 2

Рекламни материали потвърдиха характеристиките на евтиния Pixel

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6a

Премиерата вероятно ще се състои на 10 май

Рекламни материали потвърдиха характеристиките на евтиния Pixel - 1

Google не се справя особено добре с пазенето на тайни около своите устройства и това бе потвърдено отново след като рекламни материали на новия евтин смартфон на марката бяха разпространени в интернет. Информацията потвърждава част от основните характеристики на смартфона като камерата, дисплея и процесора на устройството.

Според изнесените данни смартфонът ще разполага с 90Hz адаптивен дисплей, който ще променя честотата си в зависимост от външните условия. Процесорът, който ще се грижи за това е Google Tensor G2. За първи път на устройство от A-серията ще видим и безжично зареждане.

Знаем също така, че основната камера ще разчита на 64MP сензор на Sony, който е познат със заводското означение IMX787. Очаква се смартфонът да дебютира на 10 май, когато започва и Google I/O конференцията, където вероятно ще бъдат разкрити и някои интересни данни за други от устройствата на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 10 Отговор
    Какво го рекламирате тоя телефон като така и не се продава официално в България.
  • 2 честен ционист

    4 11 Отговор
    Плюс това тоя 6А излезе мината година лятото.