Last news in Fakti

16 Май, 2023 13:50 2 803 3

Разкриха премиерната дата на Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

  • samsung-
  • galaxy fold-
  • galaxy flip-
  • galaxy z fold-
  • galaxy z flip

Премиерата ще се състои на 26 юли

Разкриха премиерната дата на Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5 - 1

В интернет се появиха слухове, че тази година Samsung ще изтегли премиерата на своите сгъваеми устройства по-напред във времето, но до момента нямаше точна дата за която се очакваше това да се случи. Сега такава дата се появи, благодарение на корейското издание Chosun Media, според което дебютът на Galaxy Z Fold 5 и Galaxy Z Flip 5 ще се състои на 26 юли тази година. В публикацията се твърди още, че продажбите ще започнат на 11 август.

Според изданието, премиерата този път ще се състои в Корея, а не в САЩ, както бе до момента. Съобщава се още, че от Samsung са избрали по-ранната дата за премиера, тъй като бизнесът на компанията с микрочипове не върви по начинът по който ръководството иска, а подобна промяна би повлияла положително на бизнеса със смартфони, който да повиши печалбата.

В същото време по-ранната премиера на смартфоните ще даде повече време на потребителите да изберат Galaxy Fold или Flip, преди Apple да представи новото поколение iPhone 15. Очаква се дебюта на смартфоните от Купертино да се състои през септември месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очакваме

    3 0 Отговор
    Кога Nokia ще направят премиера.
  • 2 По добре лаптоп

    4 0 Отговор
    На Razor или на Asus ROG защото цената ще е сьщата
  • 3 3310

    0 0 Отговор
    Имам Z fold 4,много добър телефон.Очаквам да подобрят теглото,батерията и гънката на големия дисплей,която в определени моменти,доста дразни.Както и да измислят някъкви по-тънки калъфи.Дал съм 200лв за такъв и наистина е много здрав и пази телефона,но е с размера на тухла единичка,а е най-доброто на пазара.