Last news in Fakti

7 Юни, 2023 18:40 3 679 4

От днес вече може да изтеглите iOS 17

  • apple-
  • ios-
  • ios17-
  • iphone

Бета версия на софтуера е налична за разработчици

От днес вече може да изтеглите iOS 17 - 1

Apple официално започна първото разпространение на iOS 17, след като операционната система бе представена преди два дни, както вече ви разказахме. Софтуерът е наличен за безплатно изтегляне от сайта на компанията, като за първи път от Купертино отварят достъпа на всички до първите бета версии за разработчици. До сега това бе запазена екстра за разработчиците, които плащаха около 100 евро годишна такса, за да получат ранен достъп.

Трябва да се спомене, че сега ще получите една от най-ранните версии на софтуера, който все още е в процес на разработка и едва ли е най-подходящото решение за смартфон, който използвате ежедневно. Очаква се публичната версия на операционната система да излезе през месец юли, когато разработването вече ще е в по-напреднал стадий, а възможността за грешки ще е много по-малка.

Както вече ви споделихме, iOS 17 се отличава с няколко основни промени, които не засягат драстично интерфейса и със сигурност не внасят големи новости. Очаква се да видим дали до септември месец, когато се очаква да видим и официалния анонс на първата стабилна версия ще се наблюдават някакви сериозни промени, но поне към момента това не изглежда особено вероятно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 10 Отговор
    Една поправка: девелоперите не плащат по сто долара на години, за са получат ранен достъп, а за да отсеят плявата и да няма в апстор боклуци.
  • 2 не инсталирайте

    9 2 Отговор
    защото дърпа батерия една идея по-бързо. Пример: 13 про макс е откачен от зарядното в 7"30 ч. в момента на писане на коментара 9:12 ч. е 95% при 14 мин ползване на телефона. иначе от към шаренийка е супер.
  • 3 А ОТ УТРЕ

    1 2 Отговор
    ИЗТЕГЛЕТЕ 18
  • 4 Е46ца

    6 1 Отговор
    Изтеглете я , и вече новият ви айфон става стар.Трябва да си купите новия модел за да върви гладко и батерията да не пада до преди обед.