Last news in Fakti

13 Юни, 2023 21:10 3 153 5

Volkswagen разработи нов Beetle

  • vw-
  • volkswagen-
  • beetle-
  • филм

Към момента колата е направена само за анимационен филм

Volkswagen разработи нов Beetle - 1

Volkswagen обяви партньорство с продуцентите на предстоящия анимационен филм “Miraculous: Ladybug & Cat Noir”в който ще бъдат показани няколко електрически автомобила от семейството на ID. Автомобилите са преработени за ролята си във филма. Те интерпретират няколко концептуални автомобила, но този който прави най-голямо впечатление е Beetle.

Колата е в концептуална форма, като показва класическия модел с по-модерни линии и преобразена визия, имитираща героя, който е в ролята на костенурка. От компанията казват, че това е концепт, но все още не е ясно дали този концепт има бъдеще като сериен модел или ще остане само с участието си във филма.

Оригиналният Beetle е представен през 1938 г., като Volkswagen възражда модела отново през 1997 г. и 2011 г., преди да го окончателно спре през 2019 г. Слуховете за възможен електрически наследник на модела се появиха през 2020 г., когато компанията регистрира търговската марка e-Beetle, но за сега няма официална информация за нещо повече.

Освен Beetle, други електрически автомобили, които са преработени за филма, включват ID. Crozz, ID. Buzz и ID. Vizzion, всички адаптирани от творческия екип на филма в сътрудничество с VW.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее...

    10 6 Отговор
    И на картинка се вижда грозният ел.боклук!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ВолОдимир

    2 2 Отговор
    след офанзи-вата е по-добре да почнат да разработват нова Изета
  • 5 Джиджи

    1 2 Отговор
    Готин фъцко, върви ли като го буташ.