Last news in Fakti

8 Септември, 2023 21:07 1 892 1

Samsung показа стилни Z Fold 5 и Watch 6

  • samsung-
  • galaxy watch-
  • galaxy z fold 5

Смартфоните са направени в сътрудничество с Thom Browne

Samsung показа стилни Z Fold 5 и Watch 6 - 1

Samsung Electronics и Thom Browne обявиха най-новите продукти от своето партньорство: Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition и Galaxy Watch 6. Предложението обединява стилa и технологияta, "От мобилните технологии се очаква да предоставят нещо повече от функция - те са продължение на нашия начин на живот", казва Стефани Чой, EVP и ръководител на маркетинга на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. "Дългогодишната ни работа с Thom Browne се корени в споделения ангажимент да съчетаваме емблематичен стил с напреднали иновации и тази колекция не е изключение."

Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition и придружаващият го смартчасовник имат типичните за модната компания цветови схеми и аксесоари Това всъщност е и единствената разлика със стандартния модел, като изключим софтуерните „гъдели“. Всяко устройство пристига и със специален калъф или каишка за часовника.

Устройствата от серията Thom Browne Edition се предлагат и с уникални тапети и пакети от икони, за да допълнят изживяването. За финал производителите предлат и нова кутия с всички аксесоари, която изглежда по-луксозна от стандартната на смартфона.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ученика

    1 2 Отговор
    Едни и същи боклуци. Като колите. Докато на започнат да произвеждат триизмерна холограма видима и чуваема само от човека, който я ползва до тогава ще предлагат само боклуци...