Last news in Fakti

9 Септември, 2023 11:30 2 707 1

Google показа новия си смарт часовник (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel-
  • pixel8-
  • часовник

Pixel Watch 2 ще дебютира след по-малко от месец

Google показа новия си смарт часовник (ВИДЕО) - 1

От Google не обичат да чакат датата на официалната премиера на своите устройства, за да ги покажат и това бе потвърдено отново. След като обикновено смартфоните и часовниците се появяват в интернет много преди от Google да са представили нещо, сега компанията избра да покаже новия си смарт часовник, близо месец преди официалната му премиера.

Новият Pixel Watch 2 дебютира в YouTube видео, където можем да го видим от абсолютно всички страни. Това не ни дава много нова информация, макар, че можем да открием няколко минимални разлики с първото поколение на часовника. Една от тях е новата „коронка“, която е с променен дизайн.
Друга новост е наличието на знак „IP68” на гърба, което означава, че този път часовника ще бъде предпазен и от прах. Премиерата на смарт часовника ще се състои на 4 октомври, като тогава ще бъдат показани и смартфоните от серията Pixel 8.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Часовникар

    1 2 Отговор
    И на кого му е притрябвал часовник в днешно време? Все едно да покажеш нов хладилник на ескимосите...