Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 11:05 4 630 2

Вижте автомобилите с най-добрите аудио системи

  • автомобили-
  • аудиосистеми-
  • класация

За някои шофьори висококачествената аудио система може да бъде решаващ фактор при избора на нов автомобил

Вижте автомобилите с най-добрите аудио системи - 1

Производителите на автомобили обръщат голямо внимание на аудиосистемите на своите модели и дори създават специални версии за любителите на музиката. Експерти направиха проучване на тема: най-добрите звукови системи за автомобили. Рейтингът е публикуван на сайта CarBuzz .

За някои шофьори висококачествената аудио система може да бъде решаващ фактор при избора на нов автомобил. За това много производители на автомобили се обръщат към най-добрите специалисти в тази област, за да може слушането на музика в техните модели да се сравни с посещение на концерт.

Рейтингът включва 10 марки с най-добрите първокласни звукови системи. Любопитното е, че сред тях има не само скъпи автомобили, но и бюджетни модели. Ето и ТОП-10 на автомобилите с най-добрите аудио системи през 2023 година. Лидер е марката Meridian, която се интегрира в моделите на Land Rover:

Land Rover - Meridian
Mercedes-Benz - Burmester
Acura - ELS Studio
Cadillac - AKG
Nissan - Bose
BMW/Volvo - Bowers&Wilkins
Audi - Bang&Olufsen
Bentley - Naim
Jeep - McIntosh
Lexus - Mark Levinson

Най-добрите модели на Land Rover са оборудвани с аудиосистема Meridian Signature, която съдържа 34 високоговорителя, двуканален субуфер и 1600 W усилвател. Освен това, благодарение на технологията Meridian Trifield 3D, всяка песен звучи така, сякаш е изпълнена на живо. Други характеристики на Meridian Signature включват цифрова обработка на сигнала и активно шумопотискане.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    17 8 Отговор
    Това не са автомобили, а са мобилни аудио системи. Върват задължително в комбинация с шиле, което се качва в колата, не за да пътува, а за да се изфука колко силно му дрънчи бас-касата.

    Коментиран от #2

  • 2 Това е за хора

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Които обичат музика и качествено звучене.В домовете си имат системи по 20-30-80бона и не слушат като теб MP3 format от тубата.Да знаеш за портокола, че разликата е огромна и за тях +5 бона не е проблем.Отивай да избиваш тампони на пресата.😀