Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 18:16 1 982 4

Tata ще произвежда новите "айфони"

  • apple-
  • iphone-
  • индия-
  • производство

Tata Group придоби Wistron в Индия

Tata ще произвежда новите "айфони" - 1

Tata Group вече официално е собственик на компанията, която се грижи за сглобяването на iPhone в Индия. След сделка, която включва 100% участие в Wistron Infocomm Manufacturing, двете компании се договориха за сумата от 125 млн. долара за производствените линии и заем в размер от 550 млн.долара, който е предоставен на Wistron India.

Tata Group получава още осем производствени линии и съоръжения с площ от 180 000 кв.м.. Към момента там тече производството на iPhone 14, а преди това можеше да видим и сглобяването на iPhone 12.

Tata Group е най-големият конгломерат в Индия и има под шапката си 29 компании, включително Tata Motors, която от 2020 г. произвежда електромобили. Производството на iPhone ще попадне под шапката на Tata Electronics, същото подразделение, което произвежда корпусите на iPhone SE в съоръжение в Хосур, Тамил Наду


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдееееееееее

    8 1 Отговор
    Панджаби тата ще сглобява отхапаните...понеже еФтината работна ръка требува да се експлоатира хйахаха

  • 2 ха, ха, ха...

    7 0 Отговор
    Те първо да сложат на автомобила си още едно предно колело, а не с триколки, тип мотор с кош, да се опитват да шашнат публиката и да претендират за производство на по сериозни джунджурии.

    Коментиран от #4

  • 3 Китайците утекоха

    1 6 Отговор
    заедно с путин.
  • 4 Джон

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "ха, ха, ха...":

    Триколки, ама си ги измислят сами, а китайският/комунистически боклук само краде от Запда.