Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 16:40 1 127 1

Apple поправи проблема с безжичното зареждане в BMW

  • apple-
  • ios-
  • зареждане-
  • bmw

Решението се крие в iOS 17.1.1 

Apple поправи проблема с безжичното зареждане в BMW - 1

За първи път проблема с безжичното зареждане на iPhone 15 в BMW се появи преди около месец. Тогава нямаше много информация за това, освен няколко отделни случая на безжични зарядни устройства в модели на BMW са изгубили функциите на NFC. След това от Apple признаха за проблема и обещаха да предприемат действия за коригиране на ситуацията.

Сега това е направено и Apple разпространи iOS 17.1.1, където една от поправките, която изглежда е и основна, засяга именно това. Не е ясно какво точно са направили от Apple, за да спрат тези случаи, но изглежда собствениците на BMW и последните смартфони на компанията от Купертино, могат да използват пълноценно всичките им функции.

До момента засегнатите потребители нямаха възможност да използват Apple Pay, след като телефонът бъде зареден безжично в BMW и казват, че единствената възможност за поправка е да заменят телефона изцяло.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще го оправи я

    6 0 Отговор
    Хората с баварци са им най-важните клиенти !