Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 16:16 3 888 15

Всичко което знаем за новия евтин iPhone

  • apple-
  • iphone-
  • iphone se

SE4 ще се появи през 2025-та

Всичко което знаем за новия евтин iPhone - 1

Apple вече подготвя премиерата на новия евтин „айфон“, който по план трябва да носи името -iiPhone SE 4. Още известен като D59 и кодовото име на проекта Ghost, е продължение на бюджетната линия iPhone на Apple и се очаква да замени сегашното трето поколение iPhone SE с изцяло нова разработка.

С появата на четвъртото поколение iPhone SE Apple планира окончателно да оттегли остаряващия дизайн в стил iPhone 8, използван за предишните две поколения iPhone SE. Вместо това iPhone SE 4 ще се отличава с по-модерен външен вид и увеличен размер на дисплея, като ще наподобява много iPhone 14.

Новополучените спецификации показват, че iPhone SE 4 ще използва модифицирана версия на съществуващото шаси на iPhone 14, със същия плосък дизайн. Размерите на iPhone SE 4 в сегашния му стадий напълно съвпадат с тези на базовия модел iPhone 14. Последните данни също така потвърждават, че четвъртото поколение iPhone SE няма да включва Touch ID бутон, като вместо това ще разполага с познат дизайн, заимстван от iPhone 14, а Face ID ще служи като средство за биометрична идентификация.

Въпреки че размерите на шасито на iPhone SE 4 остават идентични с тези на базовия модел iPhone 14, устройството ще има две важни функции, които значително го отличават от предишните модели iPhone - многофункционален бутон Action и порт USB-C.

Бутонът Action е конфигурируем от потребителя бутон, разположен над бутоните за сила на звука, представен за първи път при iPhone 15 Pro, където замества превключвателя за изключване на звука. Според текущата информация Apple възнамерява да превърне бутона Action в стандартна функция за цялата гама iPhone 16, като в крайна сметка той ще бъде наличен и в iPhone SE 4. Настоящият статус на разработката на четвъртото поколение iPhone SE предполага потенциална дата на пускане на пазара през 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СТАМАТ MAГАPETO

    34 12 Отговор
    краварите и телефон не могат да направят, молят се на индийците да им го правят щото във кравария на всички ръцете им с завряни отзад , добре че децата си не ги правят със ръце че.. поколения няма да имат

    Коментиран от #4

  • 3 Друг Българин

    9 25 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Последния потребител на китайските "супертелефони" ми казваше, че неговия не можел да се свърже с колата му. Отделно инсталирания "предварително" софтуер за следене от китайските другаре. Да си те ползват със здраве.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Червен

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "СТАМАТ MAГАPETO":

    Баклик🐭
  • 5 Иван С

    9 14 Отговор

    До коментар #3 от "Друг Българин":

    Дреме ми като ме следи и каже на китайските другаре че съм във външния нужник на село Пашинци и използвам 5г да гледам порно и дрехи 6та употреба в манията.

    Коментиран от #6, #15

  • 6 Друг Българин

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "Иван С":

    Явно не знаеш какво представлява "многополюсния" свят за който си мечтаете с китайските другаре.

    Коментиран от #13

  • 7 не не мерси

    21 5 Отговор
    като видях колко зле спрямо останалите флагмани е тоя за 4 бона , представям си какъв ще е евтиния
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Амаа

    17 4 Отговор
    Наречи го айфон и повече не го обиждай :)
  • 10 Айзомби

    15 4 Отговор
    Като знам техния 15 про за 3 бона как грее и колко е изостанал спрямо конкуренцията , незнам този бюджетния щее е нещо като нокиа 3310 предполагам или като нещо от кауфланда за 50 лв.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иван С

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Друг Българин":

    Напротив, зная, но повечето хора използват телеефоните си за толкова безсмислеи и глупави занимания че телефона би се самоубил от мъка за това колко инженери са развивали технологии за производството му, а накрая за какво служи, А тия дето са интересни и си струва да ги следят, където трябва ходят без телефон. Най много си държат една проста слушалка в джоба.
  • 14 123

    4 0 Отговор
    До 2025 доста вода ще изтече :) Те, и кола щяха да правят ама..
  • 15 Любопитко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван С":

    Аааааа - не! Аз като го купих, го разпарчатосват ("бръкнах" в чиповете и ред по ред софтуера) и след като се уверих, че няма нищо скрито-покрито (и долно) го сглобих и му пуснах тока (от батерията). Е, останаха някои части, ама да седят за резерв - може да потрябват ...