Last news in Fakti

20 Декември, 2023 11:34 2 074 2

Mansory показа проект за летяща кола

  • mansory-
  • летяща кола-
  • проект

За момента той е само виртуален

Mansory показа проект за летяща кола - 1

Mansory е добре познато тунинг студио в автомобилния свят, което се прослави със своите екстравагантни проекти на базата на скъпи суперколи. Сега компанията ще се пробва в малко по-различен и все още не толкова развития сектор на летящите коли. Последният проект на тунинг студиото бе показан в Instagram и за съжаление на някои е само виртуален образ или поне за момента.

Проектът се отличава със смела и поразителна естетика, като демонстрира забележими дизайнерски влияния от известни автомобилни гиганти като Lamborghini, Ferrari, Bugatti и Dodge. Съчетанието от тези влияния води до визуално въздействащо творение, което се стреми да имитира външния вид на автентичен автомобил. Дизайнерският език се отличава с динамична „игра“ на остри ъгли и сложен бодикит, напомнящ за отличителния стил, свързан с Mansory.

Както вече споменахме, засега проектът е само виртуален, но Mansory, които са на пазара от 1989 година показват, че нямат планове да спират с това което правят, дори бъдещето да е такова като на снимките.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек с очи

    1 0 Отговор
    Когато мине покрай чакащи пешеходци на "зебра", им реже краката ? Хитро ....
  • 2 Хи хи хи

    1 0 Отговор
    А бе в русия ABS, въздушни възглавници, а и всичко останало е още само макет , така че споко !