Last news in Fakti

5 Април, 2024 19:27 3 378 0

Google отново се издъни с Pixel 8a

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8a

Компанията показа смартфона в новата си реклама

Google отново се издъни с Pixel 8a - 1

Изтеклата реклама на Google Fi Wireless предизвика спекулации за предстоящия Pixel 8a, което предполага, че обявяването му може да е предстоящо. В рекламата е показан телефон, наречен "Porcelain", който се различава от Pixel 8 по разположението на отвора за микрофона. Това отклонение от дизайна на Pixel 8 доведе до спекулации, че представеният телефон може наистина да е Pixel 8a.

Друг телефон, обозначен като "Bay", се вижда на фона на рекламата и беше отбелязано, че това устройство не прилича на Pixel 8 Pro поради матовата си рамка вместо лъскавата. Това накара някои да спекулират, че и двата телефона "Porcelain" и "Bay" може да са варианти на Pixel 8a.

Възможно е обаче наблюдаваните в рекламата разлики да се дължат на монтаж или други фактори, което води до несигурност по отношение на идентичността на представените устройства. Поради това е препоръчително да подхождате към това изтичане на информация с повишено внимание, докато не бъде налична допълнителна официална информация.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА