Last news in Fakti

7 Юни, 2024 11:11 1 985 6

Tesla пусна нова алкохолна напитка с цена от 450 долара

  • tesla-
  • алкохол-
  • мъск

Мескалът пристига в атрактивна бутилка с поставка

Tesla пусна нова алкохолна напитка с цена от 450 долара - 1

Tesla излиза извън рамките на електрическите превозни средства за пореден път с чисто нов и доста скъп алкохол: Tesla Mezcal. Тази бутилка мескал за 450 долара обещава уникален вкусов профил и впечатляваща презентация или поне така казват хората на Мъск.

Описанието на спиртната напитка на основата на агаве е „опушена и флорална“ с „гладък завършек“. От Tesla твърдят, че е произведен по специален процес, при който се комбинират агаве Espadín и Bicuishe за постигане на комплексен вкус.

Tesla Mezcal се предлага в уникална, ръчно изработена стъклена бутилка, проектирана от Хавиер Вердура от Tesla. Имайте предвид, че Tesla Mezcal се предлага с някои ограничения. Трябва да сте навършили 21 години, за да я закупите, и тя е налична само в определени щати. Освен това има ограничение от две бутилки за един клиент, а доставката на поръчките се очаква да отнеме от три до шест седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФанаТи

    13 1 Отговор
    Фанатизираните хора (същите като феновете на епъл) - сега ще почнат по повод и без повод да вхърлят 450 долара на вятъра - също както епъл феновете хвърлят по 1500 долара на всеки 2 години.

    Коментиран от #3

  • 2 Механик

    8 1 Отговор
    Ама коще ще му пада от самосебе си? Тапата или етикета?
  • 3 Фарс

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "ФанаТи":

    Само дето този дизайн на бутилка е познат от години, а Мъск чак сега се е сетил да го гепи. Вероятно е чакал хората да позабравят.
  • 4 По знаците ще ги познаете

    6 1 Отговор
    Това е светкавица, символ на сатаната. Пуснете си запитване за разяснения в мрежата.
  • 5 Гост

    5 1 Отговор
    Електрокарите не вървят, Тесла ще продават пуканки и фойерверки.
  • 6 Бесен Бустанджия

    2 1 Отговор
    аз чакам да направи космически кораб. ма нема да видим космоса със тислЪта